• For abonnenter

Fra fjord til bord: Daniel Mcburnie har skabt en michelin-succes på fjordkrabber og fortællinger

Restaurant Lyst modtog forleden en michelinstjerne. Det giver »ild i maven« hos køkkenchefen, der er klar til at præsentere fjordens smage for et internationalt publikum.

Artiklens øverste billede
Siden opstarten i 2019 har det været en ambition for holdet bag Lyst at få fjorden ind på tallerkenen. Arkivfoto: Mette Mørk/Ritzau Scanpix

Hvis du vil vide mere om Vejle

Du kan se den fra Tirsbæk Strandvej, fra Kirkegade og fra Vejlefjordbroen. Og nu er Restaurant Lyst i den markante Fjordenhus-bygning også blevet synlig for det internationale publikum, der jagter verdens bedste madoplevelser.

Det håber restaurantens køkkenchef Daniel Mcburnie i hvert fald. Mandag modtog Lyst sin første michelinstjerne og sluttede sig dermed til et fornemt selskab af danske toprestauranter, der også tæller MeMu i Vejle midtby

Prøv JP Vejle for 1 kr. resten af året

Hvad er JP Vejle?

Køb JP Digital inkl. JP Vejle for 1 kr. den første måned

Allerede abonnent? Log ind her

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen