• For abonnenter

Tre steder i Vejle, der sælger lokale råvarer

Den vejlensiske gastronomi er i topform lige nu med hele to Michelin-stjerner i byen, og lokale råvarer indtager betydende roller i køkkenet

Artiklens øverste billede
Ruth Marie og Martin Kondrup står bag Kastanjely - og det er bare ét af flere fine steder i Vejle, som leverer råvarer fra øverste hylde. Foto: Privat

Hvis du vil vide mere om Vejle

I Vejle går det godt med gastronomien - senest bevist med Michelin-stjerner til både MeMu og LYST.

Årsagerne er mange, men gode, lokale råvarer spiller utvivlsomt en rolle for begge restauranter.

Flere af byens toprestauranter bruger råvarer med rødder i den vejlensiske muld, men det er ikke kun det professionelle køkken i Vejle, der har adgang til sublime råvarer.

Det har menig mand i den grad også, og vi har her samle

Prøv JP Vejle
for 1 kr. resten af året

Hvad er JP Vejle?

Køb JP.dk inkl. JP Vejle
for 150 kr. resten af året

Allerede abonnent? Log ind her

Mere som dette

Mest læste

Del artiklen