• For abonnenter

Tre steder i Vejle, der sælger lokale råvarer

Den vejlensiske gastronomi er i topform lige nu med hele to Michelin-stjerner i byen, og lokale råvarer indtager betydende roller i køkkenet

Artiklens øverste billede
Ruth Marie og Martin Kondrup står bag Kastanjely - og det er bare ét af flere fine steder i Vejle, som leverer råvarer fra øverste hylde. Foto: Privat

Hvis du vil vide mere om Vejle

I Vejle går det godt med gastronomien - senest bevist med Michelin-stjerner til både MeMu og LYST.

Årsagerne er mange, men gode, lokale råvarer spiller utvivlsomt en rolle for begge restauranter.

Flere af byens toprestauranter bruger råvarer med rødder i den vejlensiske muld, men det er ikke kun det professionelle køkken i Vejle, der har adgang til sublime råvarer.

Det har menig mand i den grad også, og vi har her samle

Spar 50%

JP Vejle
Fuld adgang til
JP Vejle
3 måneder for 73,50 kr.
Hvad er JP Vejle?
JP Vejle JP.dk
Fuld adgang til
JP Vejle og JP.dk
3 måneder for 299 kr.
Allerede abonnent? Log ind her

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen