Døgnrapporten: Få det seneste døgns hændelser i Randers-området

Her kan du læse uddrag fra døgnrapporten i Randers.

Artiklens øverste billede
Bilen, der blev ramt af en genstand fra en motorvejsbro, bliver nu undersøgt. Foto: Kim Matthäi Leland.

Hvis du vil vide mere om Randers

Døgnrapporten for d. 30. november

Løse heste i Harridslev

Fire heste var natten til tirsdag kommet på afveje i Harridslev, Randers NØ.

Politiet blev kl. 03.53 kontaktet af en mand, der havde set hestene i villakvarteret omkring Ahornvej, hvor de rendte rundt alene. Han ville selv køre rundt og se, om han kunne finde ud af, hvor de kom fra.

Kort efter meldte han tilbage, at det ikke var lykkedes ham. Til gengæld kunne han fortælle, at de nu stod fredeligt og græssede ved Purager. Politiet fik derfor kontakt til en kvinde, der bor tæt på, og som selv har heste. Hun sørgede for at få hestene indfanget og afleveret hjem til rideskolen på Halagervej, hvorfra de var stukket af.

Fuld og højtråbende mand anholdt

Mandag eftermiddag måtte politiet et smut forbi 7-Eleven i Jernbanegade, hvor en 24-årig kraftigt beruset mand angivelig generede personalet. Han ville ikke forlade stedet, og nægtede fortsat at gå, da politiet forsøgte at bortvise ham. I stedet var han højtråbende og aggressiv i sit kropssprog. Da han fortsatte med at råbe op, valgte betjentene at anholde ham og sigte ham for at forstyrre den offentlige orden.

Cykelbrand ved stationen

Senere på dagen måtte politiet køre til Jernbanegade igen på grund af en anmeldelse om brand kl. 20.48 ved togstationen.

Da betjentene ankom, kunne de se, at der havde været brand i to cykler i et cykelskur, men der var ikke sket nogen skade på hverken cykelskur eller andre bygninger.

Undersøgelserne tyder indtil videre på, at branden var påsat, og derfor vil Østjyllands Politi gerne høre fra folk, der kan have set nogle personer ved cykelskuret mandag aften. Politiet kan kontaktes på tlf. 1-1-4.

Døgnrapporten for d. 23. november

Mandag aften kl. 20.45 var en patrulje forbi på en adresse i Spentrup, hvor betjentene havde mistanke om, at der blev opbevaret narko. På adressen befandt sig fire personer i alderen 21 til 46 år, og de blev gjort bekendt med, at betjentene ville ransage stedet.

I forbindelse med ransagningen blev der fundet noget hash, et sværd og en totenschlæger, som en 21-årige mand erkendte tilhørte ham. Han blev derfor både sigtet for besiddelse af narkotika og for overtrædelse af våbenloven.

Døgnrapporten for d. 21. november

Slog ud efter dørmand

Politiet var natten til søndag tilstede i Storegade i forbindelse med tumult kl. 01:37.

En mand på 21 år skulle have slået ud efter en dørmand - og derfor blev han anholdt. Det oplyser Østjyllands Politi.

Da han har en frisk dom for vold, bliver manden kl. 13:00 fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Randers.

Døgnrapporten for d. 19. november

Havde hash i lommerne og forsøgte at løbe fra politiet

En politipatrulje tog torsdag kl. 21.28 kontakt til en 18-årig mand, som gik på Vestergrave i Randers C. Da han så betjentene, begyndte han at løbe fra stedet, men han blev hurtigt indhentet og efterfølgende visiteret.

I hans lomme havde han flere salgsposer med hash, og han blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg.

Havde stoffer i lommer og i lejlighed

Betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje fik torsdag aften kl. 21.30 mistanke til en 23-årig mand, som virkede påvirket, da han gik rundt på Glarbjergvej i Randers NØ. Den 23-årige blev visiteret, og da betjentene fandt nogle salgsposer med hash og nogle hundrede kroner i kontanter, blev han anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg.

Fundet fik også politiet til at ransage mandens bopæl i Randers, og her fandt betjentene mere hash, der lå sammen med en digitalvægt. Både stoffer og kontanter blev beslaglagt.

Mindre mængde hash

Senere havde specialpatruljen endnu en sag om stoffer. Kl. 23.40 havde patruljen fat i en 21-årig mand, der gik rundt på Gl. Hobrovej i Randers NV. Han blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, da han havde en mindre mængde hash på sig.

Døgnrapporten for d. 18. november

Røveriforsøg mod kiosk

En mand forsøgte tilsyneladende at begå røveri imod en kiosk i Vestergade i Randers onsdag eftermiddag.

Ifølge en medarbejder kom manden ind i kiosken kl. 16.20 og truede medarbejderen med en pistollignende genstand. Han forlangte at få udleveret kontanterne i kasseapparatet.

Medarbejderen sagde flere gange, at der slet ikke var nogen penge i kassen, og til sidst stak manden af derfra.

Efter at episoden blev anmeldt, blev der sendt en politipatrulje til kiosken for at sikre spor og afhøre vidner. Flere patruljer ledte efter gerningsmanden, men han er endnu ikke blevet fundet.

Døgnrapporten for d. 16. november

Patrulje fandt tilfældigt hash i bil

En patrulje standsede natten til tirsdag kl. 1.21 en bil med to mænd på 27 og 29 år på Nordostvej i Randers C, da de så, at bilens nummerpladelys ikke virkede.

Da betjentene tog kontakt, kunne de lugte hash, og under ransagningen fandt man en plade hash gemt under det ene sæde, lyder det fra politiet.

Den 27-årige har ifølge politiet erkendt, at det var hans og er blevet sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Døgnrapporten for d. 10. november

Udgav sig for hjemmeplejen: Stjal fra ældre kvinder

En 33-årig kvinde fremstilles onsdag kl. 12:00 i grundlovsforhør for at have udgivet sig for at være fra hjemmeplejen og på den måde at have narret en 95-årig kvinde til at udlevere sin pung med kreditkort og kontanter.

»Den 33-årige sigtes desuden for to forhold begået i september, mens hun var ansat i den private hjemmepleje. Her stjal hun ifølge sigtelsen smykker og værdier fra to ældre kvinder,« skriver Østjyllands Politi.

Døgnrapporten for d. 9. november

71-årig mand faldt fra stige i arbejdsulykke

Mandag kl. 13.59 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en 71-årig mand var faldet flere meter ned fra en stige i forbindelse med noget arbejde i en lagerhal på en virksomhed på Endelavevej i Randers SV.

Han landede på gulvet, hvorefter medarbejdere på stedet udøvede førstehjælp, inden ambulancen kom frem og kørte ham på hospitalet.

Her blev han indlagt med alvorlige skader.

Østjyllands Politi og Arbejdstilsynet skal nu undersøge omstændighederne omkring ulykken nærmere. De pårørende til den 71-årige er underrettet.

Døgnrapporten for d. 5. november

Mindre gruppe fodboldfans skabte utryghed

En mindre gruppe mandlige tjekkiske fodboldfans skabte torsdag utryghed i Randers inden fodboldkampen mellem Randers FC og Jablonec fra Tjekkiet.

Østjyllands Politi fik allerede om formiddagen anmeldelser om, at flere af mændene var berusede, og at nogle af dem var pågående over for nogle kvinder på gaden.

Flere patruljer kom derfor til midtbyen og fulgte med fansene rundt i byen. Flere beværtninger ønskede ikke at have fansene ind på stedet, og politiet hjalp med at få gruppen videre.

På en pub på Middelgade opstod der mindre tumult, og to 34-årige mænd var så berusede, at politiet vurderede dem uegnede til at færdes på gaden og på beværtningerne. De blev derfor begge anholdt for at opretholde orden og sikkerhed, hvorefter de blev kørt til politistationen.

Kampen, der blev spillet om aftenen, blev afviklet i god ro og orden, og der blev ikke foretaget yderligere anholdelser.

Cykeltyv havde amfetamin i lommen

En opmærksom borger ringede torsdag morgen kl. 6.42 til politiet, da han så en tilsyneladende påvirket mand, der gik rundt og hev i nogle cykler ved Randers Station, hvorefter han kørte afsted på en ulåst cykel. Kæden hoppede dog af, og manden steg af cyklen og gik videre.

En patrulje kom kort efter forbi og tog kontakt til en 28-årig mand på stedet, som anmelderen kunne udpege. Den 28-årige, der virkede påvirket af stoffer, erkendte at have stjålet en cykel, og han blev derfor sigtet for tyveri og efterfølgende visiteret. I hans lomme fandt betjentene en dolk og en mindre mængde amfetamin.

Begge dele blev beslaglagt, og den 28-årige blev sigtet for overtrædelse af knivloven og for besiddelse af euforiserende stoffer.

Kørte med mobilen i hånden og opgav falsk navn

En patrulje opdagede torsdag kl. 9.36, at en bilist kørte rundt i sin bil på Kirkegade i Randers C og talte i håndholdt mobil.

Betjentene dirigerede derfor bilisten ind til siden, og bad ham om at vise sit kørekort. Manden fortalte, at han havde glemt sit kørekort, og han viste i stedet et sygesikringsbevis. Patruljen tjekkede op på navn og cpr-nummer i politiets systemer og her fremgik et billede af en mand, som slet ikke lignede bilisten.

Efter gentagne spørgsmål om mandens identitet, erkendte han til sidst, at han havde opgivet falsk navn. Han præsenterede sig nu som en 33-årig mand, og denne gang stemte oplysningerne.

Grunden til, at han havde opgivet falsk navn, var, at han var ikke havde noget gyldigt kørekort.

Det endte derfor med sigtelser for kørsel i frakendelsestiden, for kørsel med håndholdt mobil og for at opgive falsk navn til politiet.

Døgnrapporten for d. 4. november

Formodet hashhandler forsøgte at stikke af fra politiet

Onsdag kl. 21.30 ville en patrulje tage kontakt til en mand, der sad på en scooter på parkeringspladsen ved Asavænget i Randers NV. Manden havde dog ikke lyst til at tale med politiet.

Da betjentene tog kontakt til ham, forsøgte han af flere omgange at få startet scooteren, hvilket til sidst lykkedes. Den ene betjent var dog i mellemtiden kommet ud af patruljebilen og han fik fat i føreren, der væltede af scooteren.

Herefter forsøgte manden at løbe fra stedet, men han blev indhentet ved Shell-tanken på Mariagervej, hvor han blev anholdt.

Under visitationen blev den 18-årige mand fundet i besiddelse af en del hash, som var pakket ind i små sølvpapirsposer, nogle piller og nogle tusinde kroner.

Han blev derfor sigtet for salg af narkotika og for ikke at efterkomme politiets anvisninger.

Sigtet for narkokørsel

Onsdag kl. 21.25 blev en 20-årig kvinde anholdt og sigtet for narkokørsel, da hun blev standset af en patrulje på Stemannsgade i Randers C.

Døgnrapporten for d. 3. november

Hærværk og hardball-pistoler

Tirsdag kl. 09.03 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en person var set med en pistol ved Fuglebakken i Randers C.

Da politiet ankom til stedet, stod det klart, at der havde været nogle uoverensstemmelser mellem flere personer, der blandt andet havde resulteret i, at der var blevet kastet en sten igennem en rude til en lejlighed. Betjentene fik efterfølgende fat i en 35-årig mand, der blev sigtet for hærværket. Betjentene kiggede nærmere på den lejlighed, hvor personen med pistol skulle være gået ind. Her fandt betjentene nogle hardball-pistoler, som muligvis var dem, der var blevet set.

Døgnrapporten for weekenden

Ulovlig kørsel

Østjyllands Politi anholdt søndag kl. 10 en 43-årig mand, som blev sigtet for narkokørsel.

Det skete på Infanterivej i Randers NØ.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen