• For abonnenter

Jens Skovgaard har allerede pakket sine telte sammen, men nu får Glamping-succes alligevel dispensation til at fortsætte

Selvom glamping-succesen Cold Hand Winery tidligere på måneden måtte pakke sine telte sammen, fordi vineriet afventer en ny lokalplan, har et byrådsudvalg nu givet vineriet en dispensation til at rejse dem igen. Det kan mindske virksomhedens milliontab, anslår indehaver.

Artiklens øverste billede
Cold Hand Winery har måttet pakke sine glampingtelte sammen, mens stedet venter på en ny lokalplan. Indehaver Jens Skovgaard har tidligere ansøgt om en dispensation til at lade dem stå i mellemtiden, men har fået afslag herpå. Det har nu ændret sig. Foto: Ivan Boll

Hvis du vil vide mere om Randers

Da Randers Kommunes miljø- og teknikudvalg mandag afholdte møde, krydsede indehaver hos Cold Hand Winery sine fingre.

På mødets dagsorden var nemlig en mulig dispensation til vineriet.

Cold Hand Winery afventer for øjeblikket godkendelsen af en ny lokalplan, og derfor har stedet tidligere i november været tvunget til at pakke sine glampingtelte sammen, fordi de står mere end tyve meter fra stedets øvrige bebyggelse.

Indehaver Jens Skovgaard er overbevist om, at den nye lokalplan sikrer, at han kan rejse sine telte igen, men han har tidligere ansøgt om en landzonetilladelse, som kunne give dispensation i mellemtiden. Han fik dog afslag herpå.

Men i går blev spørgsmålet diskuteret igen, da Socialdemokratiet havde indstillet, at der på udvalgsmødet skulle tages stilling til, om udvalgets tidligere afslag af en landzonetilladelse i stedet skal ændres til en tilladelse.

Spar 50%

JP Randers
Fuld adgang til
JP Randers
3 måneder for 73,50 kr.
Hvad er JP Randers?
JP Randers JP.dk
Fuld adgang til
JP Randers og JP.dk
3 måneder for 299 kr.
Allerede abonnent? Log ind her

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen