To byrådsmedlemmer smittet med coronavirus

I alt fire personer, der enten sidder i byrådet eller gør det fra næste år, er blevet smittet.

Artiklens øverste billede
Bjarne Overmark fra Beboerlisten og Kasper Fuhr fra Velfærdslisten er blevet smittet med covid-19. Fotos: Randers Kommune.

Hvis du vil vide mere om Randers

To medlemmer af det nuværende byråd i Randers er blevet smittet med coronavirus, og derudover er to medlemmer af det kommende byråd også blevet smittet.

Det skriver Randers Amtsavis mandag.

Overfor JP Randers bekræfter borgmester Torben Hansen (S), at der er sket et udbrud.

»Jeg er blevet orienteret om, at enkelte byrådsmedlemmer er testet positive og er gået i isolation,« siger borgmester Torben Hansen (S) og afkræfter, at smitteudbruddet har sendt det resterende byråd i isolation, selv om de smittede deltog ved seneste byrådsmøde i mandags.

»Der har ikke været tale om isolation af hele byrådet, men vi har naturligvis taget vores forholdsregler,« fastslår borgmesteren, som ikke ønsker at uddybe situationen yderligere.

Bjarne Overmark fra Beboerlisten og Kasper Fuhr fra Velfærdslisten er begge smittede. Kasper Fuhr oplyser til Randers Amtsavis, at han tror, han er blevet smittet af Bjarne Overmark.

Resten af byrådet er ifølge avisen blevet opfordret til at lade sig teste.

Erik Bo Andersen og Peter Møller Kjeldsen, som begge sidder i byrådet fra 1. januar 2022 for Østbrolisten, er også smittede.

Hvis du vil vide mere om Randers

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen