Populær smykkebutik genåbner pop up-shop

Black Friday bliver det igen muligt at købe smykker fra det randrusianske mærke Sorelle Jewellery i en fysisk butik, og iværksætterne bag præsenterer samtidig en kollektion af herresmykker.

Artiklens øverste billede
Trine Damborg (tv.) og Camilla-Julie Skov Hansen står bag smykkefirmaet Sorelle Jewellery. Foto: Karina Midtskogen

Hvis du vil vide mere om Randers

I sommer kunne smykkeinteresserede for første gang få mulighed for at købe perlesmykkerne fra Sorelle Jewellery fra en fysisk butik i hjembyen Randers, da de to indehavere, Trine Damborg og Camilla-Julie Skov Hansen, åbnede en midlertidig pop up-shop i Snaregade.

Butikken rykkede ind i de lokaler, der blev ledige, da børnetøjsbutikken Lillepot lukkede og rykkede salget online. Egentlig er det Café Borgen-indehaver, Dan Hoffmann, der har lejet stedet, men han tilbøde de to smykkedesignere at rykke ind, da han ikke skulle bruge lokalerne med det samme.

Pop up-butikken var en stor succes i sommerferien, hvor der var åbent torsdag til lørdag, og de to kvinder ville gerne have holdt åbent hen over efteråret, men det har ikke været muligt.

»Vi har simpelthen ikke haft kapacitet til at have åbent mere,« siger Trine Damborg.

Nu med herresmykker

Nu åbner butikken så igen og slår dørene op på årets største handelsdag - Black Friday, hvor der er åbent fra klokken 14-22. Og det bliver ikke kun de kendte perlesmykker til kvinder, der kan købes i den midlertidige butik.

Sorelle Jewellery pop up-shop i Snaregade slår dørene op Black Friday klokken 14 og holder åbent frem til og med 23. december. Foto: Trine Damborg

De to kvinder har nemlig lanceret en række herresmykker under navnet Fratello, der betyder bror på italiensk, hvilket var et oplagt navn, da sorelle betyder søstre på samme sprog.

»Det var lige til højrebenet at lave herresmykker, da det er en kæmpe trend lige nu,« siger Trine Damborg.

Pop up-shoppen i Snaregade har, som i sommer, begrænsede åbningstider. Der er åbent torsdag, fredag og lørdag. Butikken har sidste åbningsdag 23. december, og gaver kan byttes til og med 30. januar - enten via webshoppen eller på Østre Boulevard i Dronningborg, hvor firmaet har adresse.

Hvis du vil vide mere om Randers

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen