Plan for byggeri af nyt integreret dagtilbud i Randers er nu fastlagt

Når byggeriet står færdig til juni 2023, vil institutionen kunne byde velkommen til 100 ekstra børn.

Artiklens øverste billede
Visualisering på det skitserede projekt af Høgh og Sønberg i samarbejde med Rubow Arkitekterne og Stokvad Rådgivende Ingeniører. Visualisering: Randers Kommune

Vuggestuen Minimax i det centrale Randers kan nu se frem til en større til- og ombygning, der betyder, at vuggestuen fra juni 2023 bliver et integreret dagtilbud med plads til i alt 150 børn.

Det oplyser Randers Kommune i en pressemeddelelse.

I øjeblikket har vuggestuen kun plads til 50 børn, og ifølge Randers Kommune sker udvidelsen som indsats for at imødekomme det stigende børnetal i Dagtilbud Midt.

Den nye institutionsbygning kommer til at bestå af den eksisterende vuggestuebygning og en bygning i to etager, der bliver bundet sammen med vuggestuen af en mellembygning. Byggeriet kommer til at få et skulpturelt og arkitektonisk udtryk, der skal skabe sammenhæng til de bygninger, den kommer til at være i forbindelse med, skriver kommunen i pressemeddelelsen. Det gælder blandt andet Hobrovejens Skoles multihal, der i dag er nabobygning til institutionen Minimax.

»Jeg er glad for, at planerne for det nye dagtilbud nu er fastlagte. Det er vigtigt, at vi kan imødekomme de positivt stigende børnetal, og derfor justerer vi løbende den pasningskapacitet, vi har i forskellige områder,« siger Lars Lynghøj.

Byrådet i Randers Kommune har frigivet anlægsmidler på 21,5 millioner kr. til projektet. Firmaet Høgh og Sønberg har sammen med Rubow Arkitekterne og Stokvad Rådgivende Ingeniører udarbejdet projektet.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen