• For abonnenter

Randers er udsat for flere indbrud: Sådan undgår du ubudne gæster i hjemmet

I kølvandet på genåbningen af samfundet er også indbrudstyvene kommet tilbage på arbejde. Randers oplever en stigning i antallet af indbrud, og hvis du gerne vil mindske risikoen er her fem konkrete råd til, hvordan du kan gøre det.

Artiklens øverste billede
Randers oplever en stigning i antallet af anmeldte indbrud. Hos Det Kriminalpræventive Råd giver analytiker Lasse Nikolaj Staun fem råd til, hvordan du kan mindske risikoen for indbrud i hjemmet, og hvilket udstyr du ikke behøver at købe dig fattig i. Arkivfoto: Mik Eskestad

Hvis du vil vide mere om Randers

Selvom den seneste tids coronanedluklninger har skabt udfordringer for de mange danskere, der har skullet lære at udføre deres arbejde fra hjemmekontoret, har særligt ét af de mere lyssky erhverv også været ramt af nedlukningerne.

Indbrudstyvene.

I Randers har der været færre indbrud under coronanedlukningerne, men nu - i takt med at samfundet er åbnet igen, og randrusianerne er vendt tilbage på kontorene, i frisørsalonerne og op skolebænkene, er også indbrudstyvene vendt tilbage i de nu atter tomme huse.

Som konsekven

Spar 50%

JP Randers
Fuld adgang til
JP Randers
3 måneder for 73,50 kr.
Hvad er JP Randers?
JP Randers JP.dk
Fuld adgang til
JP Randers og JP.dk
3 måneder for 299 kr.
Allerede abonnent? Log ind her

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen