Thailandsk kvinde anholdt forbindelse med prostitutionskontrol

En thailandsk kvinde blev mandag anholdt, efter politiet var blevet opmærksomme på en annonce for seksuelle ydelser, som den 46-årige kvinde stod bag.

Artiklens øverste billede
Kvinden opholdt sig i en lejlighed i det centrale Randers. Nu er hun foreløbig tilbageholdt af politiet de næste tre dage. Arkivfoto: Stav Balla

En 46-årige thailandsk kvinde blev mandag ved middagstid anholdt af Østjyllands Politis afdeling for særlige sager, da afdelingen var på prostitutionskontrol i Randers.

Ifølge Østjyllands Politi var betjentene blevet opmærksomme på en annonce på en webside, hvor der blev reklameret med seksuelle ydelser fra en adresse i det centrale Randers, hvor den 46-årige altså holdt til.

Politiet oplyser, at kvinden fra Thailand hverken havde tilladelse til at arbejde eller opholde sig i Danmark. Kvinden blev derfor anholdt og sigtet for ulovligt arbejde og ulovligt ophold i landet.

Kvinden vil foreløbigt blive tilbageholdt på udlændingeloven i op til tre gange 24 timer, mens hendes sag bliver forelagt udlændingestyrelsen. Normalt skal man fremstilles i grundlovsforhør senest 24 timer efter en anholdelsen.

Center Mod Menneskehandel er blevet kontaktet med henblik på at vurdere, om kvinden er blevet handlet.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen