Café K udvider med 300 m2, natklub og 10 nyansatte

Den velbesøgte café i Storegade er på trapperne med en kæmpe udvidelse.

Artiklens øverste billede
Indehaveren af Café K, Søren Schack Hansen (tv), udvider med en natklub. Barchefen bliver Emil Werge Bach (th), der i forvejen er leder af caféen. Privatfoto

Café K slår nu dørene op til en ny natklub i Storegade: Café K - After Dark.

Natklubben ligger lige ved siden af den populære café og cocktailbar, og det er helt bevidst.

»I vores cocktailbar mister vi vores gæster ved et/to-tiden om natten, fordi de vil ud og danse. Fremover kan de nøjes med at gå lige ind ved siden af til Café K - After Dark. Alt det, vi ikke kan tilbyde i vores café/cocktailbar, kan vi tilbyde derinde. Der er dansegulv, højt til loftet og rig mulighed for at feste,« fortæller indehaveren af Café K, Søren Schack Hansen.

På fredag 29. oktober får natklubben sin debut med en stor åbningsfest.

»Det bliver en rigtig natklub med DJ, bartendere og dørmand, og vi lægger ud med gratis cocktails for alle fra klokken 20-22 på fredag, og derefter halv pris på baren hele natten. Så der burde være belæg for en god brandert til billige penge,« griner han og tilføjer, at festen fortsætter lørdag, hvor rapperen Pattesutter sørger for underholdning.

10 nye medarbejdere

Den 300 kvadratmeter store natklub kræver naturligvis mere personale. Barchefen bliver den samme, som også styrer caféen. Derudover har Søren Schack Hansen ansat 10 nye medarbejdere til at stå for driften af Café K - After Dark.

Han fortæller desuden, at der vil komme et samspil mellem café og natklub.

»Vi har ikke plads til alle de julefrokoster, vi får henvendelser om i Café K, så nu holder vi nogen af dem i natklubben, hvor selskaberne har lokalerne for sig selv indtil klokken 23, hvor vi åbner natklubben for andre,« fortæller han og fortsætter:

»Derudover har caféen allerede taget udearealet foran natklubben i brug til udeservering. Det gjorde vi henover sommeren, og havde stor glæde af det.«

Længe undervejs

Den erfarne restauratør, der udover caféen i Randers også driver to caféer i Aarhus og en i Silkeborg, fortæller, at han længe har puslet med idéen om at åbne en natklub.

»Jeg har længe haft et ønske om at udvide caféen på en måde, hvor vi også får fat i natsegmentet,« siger han.

»Jeg har haft caféen siden 2009, og siden da er virksomhederne i nabolokalet skiftet mange gange. Jeg hørte, at der var snak om endnu en udskiftning, så jeg tænkte, at nu prøver jeg selv at leje det og realisere idéen om en natklub,« tilføjer Søren Schack Hansen, der tidligere har drevet fire diskoteker.

Som en bonusinfo afslører han, at navnet ”Café K - After Dark” er inspireret af serien Beverly Hills 90210, hvor en del scener finder sted på en klub med et lignende navn.

»Desværre er der bare ikke nogen af de unge, jeg har talt med, der kender Beverly Hills,« griner han og erkender, at referencen til den ikoniske serie dermed falder til jorden.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen