• For abonnenter

Uenighed i S: Flere byrødder støttede ikke fælles udmelding

Byrådsmedlemmerne i Randers Kommune har udsendt en fælles udtalelse, der blandt andet tilkendegiver, at kommunens medarbejdere har ret til ytringsfrihed. Alle partier med undtagelse af Beboerlisten har underskrevet, men flere medlemmer af Socialdemokratiet har ikke ment, at det var nødvendigt. Borgmester Torben Hansen (S) påpeger dog, at der var behov for at sende et klart signal.

Artiklens øverste billede
Efter konflikten mellem byrådsmedlem Bjarne overmark og familiechef Ann Hermansen udsendte Randers Byråd en fælles udtalelse, der tilkendegiver, at kommens medarbejder blandt andet har ytringsfrihed. Flere medlemmer af Socialdemokratiet mente dog ikke, at det var nødvendigt. Kollagen er udarbejdet af redaktionen.

Det var ikke et enigt Socialdemokrati, der underskrev den fælles udtalelse fra Randers Byråd, som blandt andet skal tilkendegive, at byrådets partier støtter kommunalt ansattes ret til privatliv og ytringsfrihed.

Udtalelsen blev udsendt fredag den 15. oktober i kølvandet på sagen, hvor byrådsmedlem Bjarne Overmark fra Beboerlisten offentligt har kritiseret kommunens familiechef Ann Hermansen og beklikket hendes dømmekraft, fordi hun i et Facebook-opslag med veninden, po

Spar 50%

JP Randers
Fuld adgang til
JP Randers
3 måneder for 73,50 kr.
Hvad er JP Randers?
JP Randers JP.dk
Fuld adgang til
JP Randers og JP.dk
3 måneder for 299 kr.
Allerede abonnent? Log ind her

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen