• For abonnenter

En læser får svar: Hvordan bliver Randers mere handicapvenlig?

Jesper Marcussen, der selv har autisme, vil gerne vide, hvad politikerne vil gøre for, at Randers bliver en mere handicapvenlig by. JP Randers har spurgt spidskandidaterne fra de 13 partier, der stiller op ved kommende kommunalvalg. Få overblikket over deres svar her.

Artiklens øverste billede
Jesper Marcussen vil gerne vide, hvad kommunalpolitikerne der stiller op til byrådet i Randers, vil gøre for at gøre Randers mere handicapvenlig. Privatfoto

Hvis du vil vide mere om Randers

Har du også et spørgsmål til spidskandidaterne, inden du vælger, hvor dit kryds skal sættes? Så send det til jpranders@jplokal.dk, så finder vi svaret for dig.

Er Randers by handicapvenlig nok?

Det spørgsmål rejser Jesper Marcussen, der selv bor i byen og selv lider af autisme. Han mener ikke at forholdene for svagtseende og borgere med gangbesvær er gode nok i særligt Randers midtby.

»Især nu hvor vi går mod vinteren. Men også kulturinstitutioner. Det burde være mere handicapvenligt at komme ind med en kørestol. De er ikke kun de svagtseende, men også dem der sidder i kørestol og dem, der har mentale udfordringer. Det skal være nemt tilgængeligt for dem også,« siger Jesper Marcussen og påpeger, at det altid er muligt at forbedre forholdene.

Spar 50%

JP Randers
Fuld adgang til
JP Randers
3 måneder for 73,50 kr.
Hvad er JP Randers?
JP Randers JP.dk
Fuld adgang til
JP Randers og JP.dk
3 måneder for 299 kr.
Allerede abonnent? Log ind her

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen