• For abonnenter

Trods dom og forbud: Pædagog kunne springe fra job til job mellem retssager

Arbejdsgivere kan ikke få oplyst, at en potentiel ny medarbejder har en straffesag fra sin tidligere arbejdsplads med i bagagen. Derfor har pædagogen fra den omtalte Sødisbakke-sag kunnet gå fra det ene job til det andet, mens hun ventede på, at voldsdommen fra byretten blev behandlet i landsretten.

Artiklens øverste billede
Senest har den voldsdømte pædagog, der netop har fået skærpet sin straf i Østre Landsret, arbejdet i en daginstitution i Randers Kommune. Foto: Jens Dresling

Hvis du vil vide mere om Randers

En problematik, der har været helt oppe at vende på ministerens bord, har ramt flere østjyske arbejdsgivere - senest Randers Kommune.

Den socialpædagog, der i landsretten i mandags blev kendt skyldig i vold mod en udviklingshæmmet og blev idømt 60 dages ubetinget fængsel og fem års fratagelse af retten til at arbejde i plejefunktioner, har nemlig gjort lige præcis dét, siden hun i februar blev kendt skyldig i byretten.

I det øjeblik, den kvindelige pædagog blev tiltalt, blev hun bortvist fra sin daværende arbejdsplads, men tiltalen - og senere byretsdommen - var ingen hindring for a

Spar 50%

JP Randers
Fuld adgang til
JP Randers
3 måneder for 73,50 kr.
Hvad er JP Randers?
JP Randers JP.dk
Fuld adgang til
JP Randers og JP.dk
3 måneder for 299 kr.
Allerede abonnent? Log ind her

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen