• For abonnenter

Christian Islev-Andresen mødte spøgelsesbilist på E45: »I bilen bag mig kørte en familiefar. Han blev dræbt«

En forårsnat kom en spøgelsesbilist pludselig bragende mod Christian Islev-Andresen på E45. Heldigvis vil der fremover være færre, der får den oplevelse, for ifølge Vejdirektoratet kommer der hele tiden nye tiltag, der forebygger spøgelsesbilisme, og det får antallet af spøgelsesbilister til at rasle ned.

Artiklens øverste billede
For få uger siden blev to mænd dræbt i en ulykke med en spøgelsesbilist på E45. Christian Islev-Andresen har selv været alt for tæt på at lide samme skæbne. ​Foto: Louise Bruun Høfler

Efter fire timer i bilen på vej hjem fra Lübeck i Tyskland fanger den dengang 39-årige Christian Islev-Andresens blik noget, der er helt forkert. Et par hvide lygter styrer direkte imod ham i mørket på motorvejen. På samme side af autoværnet som ham.

For at undvige flår han i rattet og får kastet bilen ind i nødsporet. Sekundet efter brager en spøgelsesbilist forbi i høj fart.

I bakspejlet kan Christian Islev-Andresen se en bil blinke febrilsk med lygterne i et forsøg på at få standset spøgelset. Det lykkes ikke. I den bil sidder en 37-årig familiefar, som aldrig når hjem.

Her er historien om en nat, der på et splitsekund forvandlede sig til et mareridt.

Spar 50%

JP Randers
Fuld adgang til
JP Randers
3 måneder for 73,50 kr.
Hvad er JP Randers?
JP Randers JP.dk
Fuld adgang til
JP Randers og JP.dk
3 måneder for 299 kr.
Allerede abonnent? Log ind her

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen