Døgnrapporten: Fuld gæst ville ikke gå hjem - endte i detentionen

Her kan du blive opdateret på den seneste døgnrapport fra Østjyllands Politi.

Artiklens øverste billede
Arkivfoto. Foto: Kim Matthäi Leland.

Hvis du vil vide mere om Randers

Døgnrapporten for den 1. oktober

Fuld gæst ville ikke gå hjem

Natten til fredag kl. 03.47 blev politiet kaldt til en beværtning ved Storegade i Randers, hvor en person ikke ønskede at forlade stedet.

Da patruljen ankom til stedet, stod en medarbejder sammen med den mand, der åbenbart ikke var klar til at gå hjem i seng. Han fik besked på, at han kunne gå ind og hente sin jakke, hvorefter han skulle forlade stedet. Men i stedet for at hente jakken gik han ind og tog kontakt til andre gæster, og han blev derfor ført ud uden sin jakke. Da han kort efter forlod stedet med et par kammerater, råbte han sine frustrationer ud og sluttede af med at råbe skældsord efter betjentene.

Han endte derfor med at blive anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden, og så fik han lov til at tilbringe resten af natten i detentionen.

Formodet blotter fremstilles i grundlovsforhør

En 32-årig mand fremstilles torsdag i grundlovsforhør sigtet for blufærdighedskrænkelse. Han skulle angiveligt have blottet sig for en ni-årig pige. Læs mere her.

Døgnrapporten for den 30. september

Grundlovsforhør

En 24-årig mand bliver torsdag fremstillet i grundlovsforhør, efter han blev anholdt onsdag aften i sin lejlighed i Randers C, hvor Østjyllands Politis specialpatrulje fandt ham i besiddelse af nogle kilo hash.

Desuden fandt betjentene indikationer på, at den 24-årige har solgt flere kilo hash, og han sigtes derfor både for salg af euforiserende stoffer og for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg.

Mænd dræbt i ulykke på motorvejen

To mænd på henholdsvis 60 år og 79 år blev onsdag aften klokken 21.57 dræbt i en ulykke på motorvejen. Den 79-årige endte af uvisse årsager som spøgelsesbilist og kørte frontalt ind i den 60-årige. Ulykken skete ved Sdr. Borup. Begge døde på stedet.

Læs mere om ulykken her.

Døgnrapporten for den 26. september

Natten til søndag klokken 02.30 blev en 19-årig mandlig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset på Rådmands Boulevard i Randers.

Fem minutter senere var den også gal på Mariagervej. Denne gang var der tale om en 23-årig mandlig bilist, der blev anholdt og sigtet for narkokørsel.

Døgnrapporten for den 25. september

Natten til fredag har Østjyllands Politi modtaget en anmeldelse om indbrud på Blåklokkedalen i Randers NØ. Indbruddet skete klokken 02.18, oplyser politiet.

Døgnrapporten for den 23. september

Nigeriansk kvinde arbejdede ulovligt

Østjyllands Politis udlændingeafdeling var onsdag på prostitutionskontrol på et bordel i Randers midtby for at tjekke, om de udenlandske kvinder, der arbejdede på stedet, havde papirerne i orden. På stedet traf betjentene tre kvinder; en 34-årig kvinde fra Polen og to nigerianske kvinder på 36 og 46 år.

Det viste sig, at den 36-årige kvinde ikke havde tilladelse til at arbejde i Danmark, og hun blev derfor anholdt og sigtet for ulovligt arbejde. Hun bliver nu tilbageholdt på udlændingeloven i op til tre døgn, mens hendes sag bliver forelagt Udlændingestyrelsen.

Sigtet for at optage video i retsbygning

Onsdag kl. 12.30 fik Østjyllands Politi en henvendelse fra Retten i Randers, der havde besøg af en 47-årig mand, der gik rundt i retsbygningen og filmede med sin mobiltelefon. Rettens personale havde gentagne gange bedt manden om at slukke telefonen, da det ikke er lovligt, uden forudgående tilladelse, at filme i en retsbygning.

Manden nægtede at efterkomme personalets anvisninger, og politiet blev derfor tilkaldt. Da betjentene ankom til stedet, blev den 47-årige mand sigtet for at optage video og billeder i retsbygningen.

23-årig kørte galt - og satte sig på bagsædet

Natten til torsdag kl. 01.42 skete der et færdselsuheld på Tørvebryggen i Randers C. En 23-årig mandlig bilist kørte mod Randers Bro og foretog et venstresving ad Tørvebryggen, da han mistede herredømmet over sin bil og påkørte et metalhegn og en husmur. Da politiet ankom til stedet, sad bilisten på passagersædet og nægtede, at han skulle have kørt bilen. Han oplyste, at det var hans ven, der havde kørt bilen, men at han nu var løbet fra stedet.

Der var dog et vidne, der havde set føreren af bilen kravle ud ad døren ved førersiden for derefter at gå rundt om bilen og hoppe ind på passagersædet, så den forklaring købte betjentene ikke. Det viste sig, at den 23-årige mand var påvirket af spiritus, så han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Onsdag kl. 12.18 blev en 21-årig kvindelig bilist sigtet for køre uden kørekort, da hun blev standset af en patrulje på Aarhusvej i Randers SV.

Onsdag kl. 22.22 blev en 24-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Steen Blichers Gade i Randers C.

Onsdag kl. 23.23 blev en 47-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Vester Altanvej i Randers C.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen