• For abonnenter

RGF gruer for lukning af svømmehal: »Det vil give et kæmpe hul i vores aktivitetsniveau«

Handicapcenter Kronjyllands økonomi bløder i en sådan grad, at eneste udvej kan blive en lukning af stedet. Det vil få store konsekvenser for blandt andet idrætsforeninger. Kommunen arbejder nu på en løsning.

Artiklens øverste billede
Hvis Handicapcentret Kronjylland lukker, vil det gå ud over både genoptræningshold og svømmehold for babyer og småbørn. Foto: Louise Bruun Høfler

Hvis du vil vide mere om Randers

Hos Handicapcentret Kronjylland er økonomien værre end nogensinde før, og indehaveren af den lille svømmehal med de varme bassiner lægger ikke skjul på, at en lukning formentlig venter lige om hjørnet.

Det har fået flere af stedets voksne brugere, der anvender bassinerne til træning eller genoptræning, til at komme med nødråb. Men også en helt anden gruppe står til at blive ramt. Nemlig kommunens yngste borgere.

»Hvis Handicapcentret Kronjylland lukker, vil der være hold og aktiviteter, vi ikke kan gennemføre,« lyder den klare melding fra Torben Kjeldsen, der er forretningsfører hos Randers Gymnastiske Forening (RFG), som hver uge har utallige svømmehold for babyer, småbørn og familier på stedet.

Prøv JP Randers
for 1 kr. resten af året

Hvad er JP Randers?

Køb JP.dk inkl. JP Randers
for 150 kr. resten af året

Allerede abonnent? Log ind her

Mere som dette

Mest læste

Del artiklen