To børn antastet: Politiet leder efter skægget mand i »skriggrøn« bil

Østjyllands Politi leder efter en mand i Randers NV efter to børn er blevet udsat for ubehagelige episoder.

Artiklens øverste billede
To børn er blevet antastet af en fremmed mand, oplyser Østjyllands Politi. Politiet opfordrer i den forbindelse forældre til at tale med deres børn om, at de aldrig må gå med fremmede. Foto: Thor Hedegaard

Politiet har tirsdag og onsdag søgt efter en skægget mand i en »skriggrøn bil« i Hornbæk.

Det sker efter to anmeldelser om mindre børn, der har oplevet ubehagelige episoder, oplyser Østjyllands Politi.

Tirsdag eftermiddag gik det ud over en niårig dreng, som omkring klokken 14.30 blev antastet af en fremmed mand på Viborgvej tæt ved Overvænget.

Drengen, der var på vej hjem fra skole, fortalte sine forældre, at han var blevet kontaktet af en mand i bil, som var kommet med nogle upassende ytringer med seksuelt indhold.

Hvad der præcis blev sagt, og om manden forsøgte at lokke drengen ind i bilen, vil politiet på nuværende tidspunkt ikke kommentere.

»Men det var bemærkninger af seksuel karakter, som gjorde drengen bange,« fastslår Jakob Christiansen, der er kommunikationsrådgiver ved Østjyllands Politi.

Endnu en anmeldelse

Onsdag fik politiet en lignende anmeldelse. Denne gang om en otteårig pige, der på vej hjem fra skole tirsdag var blevet forfulgt af en mand i en grøn bil. I langsom hastighed var han kørt efter pigen.

Lige nu har vi ikke særlig meget at gå efter, så vi håber, nogen har set bilen eller har oplysninger om, hvem der kan køre i sådan en bil

Jakob Christiansen, Østjyllands Politi

Det skete ifølge politiet, da hun kom cyklende på Gl. Viborgvej ved Hornbæk lidt over klokken 14.

Patruljerer i området

Hos Østjyllands Politi tager man sagen alvorligt. Allerede tirsdag blev der indsat ekstra patruljer i området, og den ekstra patruljering fortsætter i håb om at finde manden.

Politiet håber dog også på hjælp fra offentligheden.

»Lige nu har vi ikke særlig meget at gå efter, så vi håber, nogen har set bilen eller har oplysninger om, hvem der kan køre i sådan en bil,« siger Jakob Christiansen.

Der er intet detaljeret signalement af mand eller bil. Men manden har angiveligt skæg, og han kører i en grøn bil - muligvis en skriggrøn Fiat Punto eller lignende.

Østjyllands Politi vil gerne i kontakt med manden. Har du oplysninger om ham, kan du kontakte politiet på telefonnummer 114.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen