• For abonnenter

Kæmpe område i Helsted skal indeholde lagerhaller, restauranter og supermarkeder

Randers-firmaet Pro Developments har forkøbsret på et knap 900.000 kvadratmeter stort motorvejsnært areal ved Helsted, som det ønsker at udvikle til domicil- og lagerbyggeri. Dialogen med Randers Kommune er gået i gang, men det videre forløb afhænger af politikernes opbakning.

Artiklens øverste billede
Det er området indrammet af de røde stiplede linjer mellem E45, Hobrovej, Nordskellet og Helsted Husevej, som Pro Developments har planer om at lave om til lager- og logistikområde, der også giver plads til tankstationer, restauranter og indkøbsmuligheder. Illustration: Randers Arkitekten

Hvis du vil vide mere om Randers

I flere af de omkringliggende større jyske byer ligger der store lagerbygninger langs motorvejen, og nu er det Randers’ tur, mener man i Pro Developments.

»Vi ser de her logistikcentre skyde op alle andre steder, eksempelvis i Vejle, Aalborg og Aarhus, så derfor skal vi selvfølgelig også være med i Randers, så vi ikke bliver forbigået,« siger Lars Hjuler, der sammen med Brian Svart ejer Pro Developments, der har mere end 25 års erfaring med udvikling og byggeri af store og små butikker samt retailsparks og shoppingcentre.

Prøv JP Randers
for 1 kr. resten af året

Hvad er JP Randers?

Køb JP.dk inkl. JP Randers
for 150 kr. resten af året

Allerede abonnent? Log ind her

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen