Døgnrapporten: Narkopåvirket bilist uden førerret anholdt

I Døgnrapporten følger JP Randers hændelser i og omkring Randers.

Søndag den 29. august

  • Søndag kl. 01.45 blev en 51-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset på Bastrups Allé i Randers SV.
  • Lørdag kl. 19.48 blev en 20-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand og kørsel uden førerret, da han blev standset på Nordjyske motorvej i Randers NV.

Lørdag den 28. august

  • Østjyllands Politi fremstillerlørdag kl. 10.30 i Retten i Randers en 29-årig mand fra Randers, der sigtes for vold. Episoden fandt sted på Toftevej i Hornslet søndag d. 15. august 2021.
  • Indbrud: Der er det seneste døgn anmeldt indbrud på Oust Møllevej i Randers NV begået mellem tirsdag d. 24/8 kl. 18.00 og fredag d. 27/8 kl. 18.00.

Fredag den 27. august

  • Østjyllands Politi fremstillede fredag kl. 9.30 en 31-årig kvinde i grundlovsforhør i Retten i Randers. Hun sigtes for afpresning. Den 31-årige var også i et grundlovsforhør tirsdag, hvor hun var sigtet for hæleri. Her besluttede retten, at hendes anholdelse kunne opretholdes i 3x24 timer, mens politiet foretog yderligere undersøgelser. Under den videre efterforskning af sagen stødte politiet på forhold, der gjorde, at kvinden nu sigtes for afpresning, og hun fremstilles i et nyt grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling. Ved grundlovsforhøret fredag blev den 31-årige kvinde varetægtsfængslet frem til den 21. september. Hun nægter sig skyldig. Hun kærede ikke kendelsen. Der var lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker derfor p.t. ikke at oplyse yderligere om sagen.
  • Torsdag kl. 16.44 skete der et færdselsuheld på Støberivej i Randers SV. En bilist svingede til højre ind på Århusvej lige ud foran en 58-årig kvinde, som kom kørende lige ud ad Støberivej på el-løbehjul. Den 58-årige bremsede så hårdt op, at hun ramte hårdt ned i asfalten. Hun kom dog umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten kørte efterfølgende fra stedet uden at give sig til kende.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen