Her er JP Randers – hvad kan vi gøre for dig?

JP Randers er et uafhængigt, rent digitalt medie, som går tæt på dagsordener, mennesker og samtaler i byen – hver dag. Læs her, hvad vi vil, og hvad du kan forvente af os.

Artiklens øverste billede
JP Randers er gået i luften og dækker nu Randers hver dag. Foto: Mette Kjær Nielsen

Midt i september gik JP Randers online, og vi er begejstrede for at kunne byde dig velkommen til et helt nyt medie i Randers, nemlig JP Randers.

JP Randers er et uafhængigt, rent digitalt medie, som går tæt på mennesker, samtaler og dagsordener i byen – hver dag. Redaktionen ligger i Randers og dækker de emner, der optager vores abonnenter.

Her er et lille udpluk af vores mest læste artikler indtil videre:

Vi er åbne omkring vores journalistik og inviterer til samtale og deltagelse i debatten om det, der gør Randers til et endnu bedre sted at bo.

Jo flere der engagerer sig i os og med os, desto mere lykkes vi. Derfor: Tip os om emner, vi bør undersøge, her, og læs vores aktuelle indhold her.

Men først og fremmest: Bliv abonnent.

Du er som abonnent forudsætningen for, at vi kan dække byens liv, mennesker, forretninger, virksomheder og institutioner kompetent hver dag året rundt, så du på en let måde kan blive klogere på din by uden at skulle bladre i en printavis. Bliv abonnent på JP Randers nu – det koster 1 kr. for resten af året og derefter 49 kr. pr. måned.

Du kan også købe JP Randers sammen med et digitalt abonnement til jp.dk og således få komplet digital adgang til såvel JP Randers på www.jpranders.dk som Jyllands-Postens komplette dækning på jp.dk. Vi kalder det: din by, dit land og din verden – hver dag.

Hvem er JP Randers så, spørger du. Vi er lige herunder på billedet.

Vi er et nyetableret selskab – men, synes vi selv, godt selskab. Vi kan lide at blive klogere, at inspirere, give overblik og underholde. Vi holder af den by, vi dækker, men vi er ikke aktivister. Vi er kritiske, men ikke pedanter. Vi agter at samle de bredeste og største samtaler i byen op og behandle dem journalistisk. Vi tager jeres bekymringer og interesser på os, når emnet har en bred relevans, men vores journalistik er altid fair, balanceret og uafhængig. Vi er vildt optagede af, hvilke emner der er vigtige for abonnenterne. Vi er rent digitale. Og så elsker vi dialog – både digitalt og fysisk.

Ræk ud til os. Vi glæder os til at tale med dig.

Hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af noget, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her . Det udkommer, når vi har relevant indhold at byde på. Og ellers kan du altid finde vores aktuelle historier på JP Randers.

Med venlig hilsen

  • Louise Bruun Høfler, lokalredaktør
  • Rasmus Just, undersøgende redaktør
  • Helle Kvist, journalist
  • Daniel Lingren Svendsen, journalist
  • Casper Christensen, journalist
  • Simon Holst Jensen, journalist
  • Thor Hedegaard, journalist
  • Emil Nielson, journalist
  • Monica Holbech, SoMe-redaktør.

Find os på www.jpranders.dk, debattér med os på Facebook, mød byens mennesker på Instagram, og følg vores erhvervs- og karrieredækning på Linkedin.

Skriv til os på jpranders@jplokal.dk.

Send et debatindlæg på debatjpranders@jplokal.dk.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen