• For abonnenter

»Børnene skal jo helst kunne genkende deres forældre«: Han har arbejdet til sent om natten - nu sælger lokal kok restaurant

Den horsensianske kok Jimmy Boye Jensen sælger nu en af sine restauranter og vil i stedet satse mere på nye koncepter.

Artiklens øverste billede
Jimmy Boye Jensen står bag flere restauranter. En af dem er Golfrestauranten ved Griffenfelds ved Stensballegaard Golfklub, og den sælger han nu. Foto: Søren E. Alwan/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Hvis du vil vide mere om Horsens

En typisk arbejdsdag for Jimmy Boye Jensen er de seneste mange måneder ofte startet med, at han står op lige før klokken bliver 6.

Et kvarter senere møder han ind på arbejde.

Så laver han morgenmad til restaurantgæsterne på én af sine tre restauranter, forbereder frokost-menuen og ringer

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.