• For abonnenter

Sidste år blevet der skudt 2100 rågeunger i Horsens: »Jamen dem spiser jægerne da«

Morten Lindhardt har i år samlet 135 frivillige jægere til at regulere de generende råger - og lagt de fleste er med, så de kan få grydestegt rågeunge på middagsbordet.

Artiklens øverste billede
Morten Lindhardt er jæger og står for rågereguleringen i Horsens. Privatfoto
Hvis du vil vide mere om Horsens

Grydestegt rågeunge med persille, sauce og kartofler. Det er næppe en klassiker på de fleste danske middagsborde.

Men for rigtig mange jægere er det faktisk en sæsonbestemt delikatesse.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.