• For abonnenter

Hoteldirektør Kari Brandsgård opdagede først, at hun skulle gøre noget anderledes, da hele tjenergruppen kom med en fælles opsigelse

Kari Brandsgårds modigste beslutning førte hende til både Sydkorea, til karrierens største fiasko og til den mand, hun snart kan fejre sølvbryllup med.

Artiklens øverste billede
I 1993, da Kari Brandsgård var 22 år og havde været udlært kok i to år, takkede hun ja til en stilling som F&B Manager på en restaurant på Verdensudstillingen i Sydkorea. »Jeg anede jo virkelig ikke, hvad jeg gik ind til,« siger hun i dag. Arkivfoto: Mette Mørk/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Hvis du vil vide mere om Horsens

Jørgensens Hotels direktør Kari Brandsgård har brugt hele sin karriere i hotel- og restaurationsbranchen. Hun uddannede sig til kok i Norge som ung, og da den omfattende renovering af byens gamle hotel i Søndergade nåede sin afslutning, blev hun hentet ind som leder.

Her fortæller hun om sine

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.