Fire mænd fra Horsens- og Randers-området er varetægtsfængslet i sag om stor mængde hash

Fire mænd, der har været i grundlovsforhør i forbindelse med en sag om narko-smugling til Norge, er nu varetægtsfængslet.

Artiklens øverste billede
I forbindelse med ransagninger blev der på en adresse i Horsens-området blandt andet fundet 226 kilo hash, der blev beslaglagt af politiet. Arkiv: Politifoto

Hvis du vil vide mere om Horsens

Fire mænd sad onsdag formiddag i grundlovsforhør ved Retten i Horsens, hvor de var sigtet for samlet 12 forskellige narko-relaterede forhold. Tre af mændene var sigtet for omfattende smugling, mens den fjerde, ifølge politiet, skulle have modtaget kokain på en parkeringsplads ved Østbirkhallen.

Alle fire er onsdag blevet varetægtsfængslet i fire uger. To af dem kærede afgørelsen til Vestre Landsret. Det oplyser politiet på Twitter.

Bl.a. skal de ifølge anklagerne have medvirket til at fragte mere end 900 kg hash til Norge, mens de angiveligt har været i besiddelse af yderligere over 200 kg hash.

Der blev bl.a. fundet 226 kg hash på en adresse i Horsens-området, som er blevet beslaglagt af politiet.

De fire mænd, som nu er fængslet, er henholdsvis 38, 45, 46 og 49 år. Med få minutters mellemrum blev de anholdt kort efter klokken 10 tirsdag. De tre af dem på adresser i Horsens-området, skriver politiet.

Hvis du vil vide mere om Horsens

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen