• For abonnenter

Anette Vestergaard gør klar til nye restriktioner midt i julehandlen: En ny nedlukning »ville være det værste, der kunne ske«

Midt i den vigtige julehandel bliver den danske detailbranche ramt af nye restriktioner. »Uanset, hvad de næsten finder på, er det vigtigste for os, at vi ikke bliver lukket ned igen,« siger Anette Vestergaard, der er centerdirektør hos Bytorv Horsens.

Artiklens øverste billede
»Det kommer jo ikke bag på os. Vi har selvfølgelig fulgt med, og vi kunne godt regne ud, at der nok kom noget mere. Men uanset, hvad de næsten finder på, er det vigtigste for os, at vi ikke bliver lukket ned igen. Det er simpelthen det allervigtigste,« siger Anette Vestergaard, der er centerdirektør hos Bytorv Horsens. Arkivfoto: Morten Pape/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix

Hvis du vil vide mere om Horsens

Det er langt fra første gang, at Anette Vestergaard har stået i en situation, hvor hendes arbejdsplads bliver påvirket af coronarestriktioner.

Hun har prøvet det før, og i december sidste år var det endnu mere drastiske metoder, der skulle i brug.

Dengang bragede smittetallene op over hele landet, og coronakrisen lagde sig igen over Danmark som en tung sky. Landet skulle lukkes ned. Igen.

Derfor måtte

Spar 50%

JP Horsens
Fuld adgang til
JP Horsens
3 måneder for 73,50 kr.
Hvad er JP Horsens?
JP Horsens JP.dk
Fuld adgang til
JP Horsens og JP.dk
3 måneder for 299 kr.
Allerede abonnent? Log ind her

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen