Wall of Sound er klar med de første musiknavne

I år kan du blandt høre Malk de Koijn, Saveus og Patina til årets Wall of Sound festival.

Artiklens øverste billede
Malk de Koijn, Saveus og Patina er på plakaten til dette års Wall of Sound. Pressefoto.

I maj åbner festivalen Wall of Sound fængselsportene op for navne som Malk de Koijn, Saveus og Patina.

Det fremgår af en pressemeddelelse, som Wall of Sound netop har sendt ud.

Festivalen løber ad staben den 20.-21. maj 2022.

»Vi er super glade for at kunne sætte både Malk de Koijn og Saveus på plakaten. Det det er nogle stærke livenavne, som kan samle på tværs af både aldersgrupper og musiksmag,« lyder det i pressemeddelelsen fra Jeppe Vind, der er musikansvarlig for Wall of Sound.

Festivalen har været aflyst de seneste to år grundet coronavirus. Men til maj er man klar med et line-up, der forruden Malk de Koijn og Saveus består af fynske Patina, der har vundet DR’s Karrierekanonen og været »Ugens Uundgåelige« på P3 i 2020, bandet Ganger, som sidste år vandt Talentprisen ved P3, samt det nye danske band Blæst, der sidste år lå på Spotifys danske hitliste.

»Jeg synes, det er et stærkt line-up, vi har allerede nu, og i stil med de tidligere år, præsenterer vi både nogle navne, der er kendt ret bredt i befolkningen, men også nogle navne, hvor vi håber at kunne introducere nogle af gæsterne for noget nyt«, siger Jeppe Vind.

Udover musik vil festivalen ifølge pressemeddelelsen rumme »skøre, sjove, skæve og anderledes oplevelser som kunstinstallationer, street food, quizzer, kulørte drinks og meget, meget mere«.

Der er stadig billetter til salg, oplyser Wall of Sound.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen