Vind et hus: »Nybyggerne« kommer til Horsens

Drømmer du om at indrette dit eget hus helt fra bunden og bo i Horsens? Så har du muligheden for at vinde et hus nu.

Artiklens øverste billede
Denne sæson blev optaget i Sønderborg – men nu kommer programmet til Horsens. Foto: TV 2 DANMARK © (copyright TV 2)

Hvis du vil vide mere om Horsens

Det populære TV 2-program »Nybyggerne« kommer til Horsens i 2022, og har du lyst til at være med er tilmeldingen til ottende sæson åben nu.

I programmet dyster fire par om at indrette et råhus, som de efter otte ugers intenst arbejde har muligheden for at vinde.

I år er programmet optaget i Sønderborg, hvoraf et af de fire medvirkende par lige nu har muligheden for at vinde huset.

Hvert år plejer programmet at rykke til en ny by, tidligere er det blevet optaget i Randers, Silkeborg og Aalborg, og i 2022 er turen så kommet til Horsens.

Drømmer du om at være med, så kan man lige nu tilmelde sig audition, da TV 2 søger par, der har mod på at slippe kreativiteten løs og være med i programmet.

»Vi er så privilegerede med ”Nybyggerne” at kunne udforske de forskellige egne af Danmark i forbindelse med produktionen, og vi glæder os til at lade naturskønne Horsens danne rammen for den ottende sæson af formatet,« siger Stine Lundbak Ravn, programredaktør ved TV 2 til TV 2, hvor det også er muligt at tilmelde sig.

Programmet bliver optaget i maj og juni 2022, og ønsker man at være med kræver det, at man kan tage otte ugers fri fra arbejde for at medvirke. Derudover er det et krav, at man går op i boligindretning og at man er god til håndværk.

Afsøgningsfristen til audition er 17. januar 2022.

Denne sæson blev optaget i Sønderborg – men nu kommer programmet til Horsens. Foto: TV 2 DANMARK © (copyright TV 2)

Hvis du vil vide mere om Horsens

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen