• For abonnenter

Cheap eats: Her er de bedste måltider i Horsens til max 100 kroner

JP Horsens har sendt Marlene Barlach Villumsen på en kulinarisk rundtur i Horsens. Hun har fået ét benspænd: Hun må kun købe mad, der koster max 100 kr. - og så skal hun vælge de bedste steder. Her kan du læse hendes guide.

Artiklens øverste billede
Marlene Barlach Villumsen er på Instagram kendt som Boogieberta. Foto tv.: Caroline Højer Karby. Foto th. Marlene Barlach Villumsen

Hvis du vil vide mere om Horsens

En klassisk fransk Croque Madame. Syrisk street food. En crispy andestegs-Banh Mi. En overfyldt pizza. Burger med flammegrillet bøf.

Mulighederne er efterhånden mange blandt restauranterne i Horsens, men hvor skal man gå hen, hvis man vil have de absolut bedste måltider - uden at man skal af med en halv månedsløn, når middagen skal betales?

JP Horsens tilbyder dig herunder en guidet gennemgang af de bedste madoplevelser i byen.

Marlene Barlach Villumsen er blevet sendt på en kulinarisk rundtur i byen for at samle viden (og smagsoplevelser) fra restauranterne i Horsens. Hun har fået ét benspænd:

Hun må kun købe mad, der koster max 100 kr. - og så skal hun vælge de otte steder, som hun synes serverer det bedste måltid til budgettet.

Læs med herunder, hvor Marlene Barlach Villumsen, der på sin madprofil på Instagram er kendt som Boogieberta, fortæller om de otte bedste måltider i Horsens til max 100 kr. - i tilfældig rækkefølge.

I denne udgave kan du læse om følgende otte spisesteder i by

Spar 50%

JP Horsens
Fuld adgang til
JP Horsens
3 måneder for 73,50 kr.
Hvad er JP Horsens?
JP Horsens JP.dk
Fuld adgang til
JP Horsens og JP.dk
3 måneder for 299 kr.
Allerede abonnent? Log ind her

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen