• For abonnenter

Ægteparret Kit og Morten Plovst er formand og direktør i deres egen børnetøjsbutik: Ingen af dem er hinandens chefer, og nu har de igen hentet et millionoverskud

Ønskebørn i Horsens og webshoppen Filur har leveret endnu et positivt regnskab. Her satser de fortsat på den fysiske butik, mens webshoppen var en god redning under nedlukningen.

Artiklens øverste billede
Corona tvang ægteparret bag børnetøj- og babyudstyrsbutikken Filur i Horsens til at genopfinde sig selv. Det lykkedes. Foto: Thor Hedegaard.

Hvis du vil vide mere om Horsens

Artiklen er opdateret, så det tydeligere fremgår, at Morten Plovst og Kit Plovst driver både Ønskebørn i Horsens og webshoppen Filur.

I fem år har Morten Plovst og Kit Plovst drevet Ønskebørn i Horsens, og derudover driver de webshoppen Filur, hvor de også sælger børnetøj og babyudstyr.

Formelt set er Morten Plovst direktør, mens Kit Plovst er formand for bestyrelsen, men ingen af dem er hinandens chefer, fortæller de.

»Det fungerer, og det gør det selvfølgelig kun, fordi vi har hvert vores ansvarsområde. Vi har helt fra dag ét været enige om, at vi

Spar 50%

JP Horsens
Fuld adgang til
JP Horsens
3 måneder for 73,50 kr.
Hvad er JP Horsens?
JP Horsens JP.dk
Fuld adgang til
JP Horsens og JP.dk
3 måneder for 299 kr.
Allerede abonnent? Log ind her

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen