• For abonnenter

Én blev truet med en kniv. En anden blev klemt, og en tredje kravlede på et ødelagt tag fra 60'erne: Over 200 påbud til Horsens-firmaer

En lang række private virksomheder fra Horsens har i løbet af 2021 fået påbud fra Arbejdstilsynet, der har fundet store problemer flere steder. Også Horsens Kommune har fået besked om at rette op.

Artiklens øverste billede
Der er stor forskel på de påbud, som Arbejdstilsynet har givet virksomhederne, og der er eksempler på alt fra manglende certifikater til manglende vurderinger af farlige stoffer, farligt stilladsarbejde og manglende adskillelse af gående og kørende på en byggeplads. Fotos: Tilsynsrapport fra Arbejdstilsynet

Hvis du vil vide mere om Horsens

På en byggeplads et sted i Aarhus var to medarbejdere i gang med at arbejde på et tag i 11 meters højde, da Arbejdstilsynet pludselig dukkede op med et kamera.

I de to medarbejderes firmabil nede på gaden lå en del af det faldsikringsudstyr, som de burde have brugt, mens de befandt sig i de højere luftlagt.

Kort efter fik den Horsens-virksomhed, der stod for at udføre tagarbejdet, besked om at standse arbejdet. Med det samme.

Der va

Spar 50%

JP Horsens
Fuld adgang til
JP Horsens
3 måneder for 73,50 kr.
Hvad er JP Horsens?
JP Horsens JP.dk
Fuld adgang til
JP Horsens og JP.dk
3 måneder for 299 kr.
Allerede abonnent? Log ind her

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen