Døgnrapporten: Kvinde overholdt ikke vigepligt og kørte TDC-skab ned

Her kan du læse uddrag fra døgnrapporten i Horsens Kommune.

Artiklens øverste billede
Arkivfoto.

Døgnrapporten for den 12. oktober

En 67-årig kvinde overholdt i går ikke sin vigepligt, da hun kom kørende ad Fuglevangsvej i Horsens. Det resulterede i, at hun ramte en bus, der kom kørende ad Sverigesvej.

Både kvinden og buschaufføren er fra Horsens.

Ingen kom noget til ved uheldet, hvor der kun skete materiel skade. Dog blev et TDC-skab, der stod ved krydset, kørt ned.

Hvis nogen har oplevet fejl på tv- eller telefonsignalet, kan det være derfor, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Døgnrapporten for den 9. oktober

En 44-årig mand blev natten til fredag snuppet for spirituskørsel. Han kørte ikke i bil, men derimod på et motoriseret løbehjul ad Lichtenbergsgade i Horsens, da han blev stoppet.

»Det er heller ikke tilladt at køre påvirket på sådan et løbehjul,« konstaterer vagtchef John Skøtt ved Sydøstjyllands Politi.

Episoden skete klokken 00.08 natten til fredag, og manden bor i Horsens.

Den 44-årige blev anholdt og fik taget en blodprøve.

Døgnrapporten for den 7. oktober

Taget på fersk gerning

En mand fra Aarhus blev taget på fersk gerning, da han var ved at begå indbrud i en parkeret bil i Horsens.

Manden blev spottet, da han var i gang med indbruddet, og derefter fanget af politiet. Indbruddet skete klokken 18.44 og manden er 20 år.

Mindreårige butikstyve

To piger på 11 år og 12 år blev taget i butikstyveri i Bilka klokken 17.25 af en butiksvagt. De to piger havde taget parfume, tøj og covers til en værdi af over 600 kr.

Efter de blev stoppet fik den 11-årige pige lettet sit hjerte og erkendte også et tidligere butikstyveri i H&M.

Forældrene og de sociale myndigheder er inddraget i sagen.

Døgnrapporten for den 3. oktober

Hærværk på to biler på samme gade

To biler er i ly af mørket blevet udsat for hærværk på Teglgårdsvej. Begge biler er blevet ridset med en spids genstand. Det drejer sig om en Peugeot 208, der er blevet ridset fra venstre bagskærm og frem mod fordøren. Den anden hærværksramte bil er en Toyota varebil. Det er sket mellem lørdag kl. 16 og søndag kl. 8.

35-årig måtte en tur i detentionen

To personer kom så meget op at toppes ud for natklubben Sölibat i Rædersgade kort efter kl. 3 natten til søndag, at politiet måtte blande sig. Det kostede begge horsensianske mænd – en på 19 år og en på 35 år – en bøde for gadeuorden. Det var ikke muligt for betjentene at få den 35-årige til at falde tilstrækkeligt ned, så han blev anholdt og fik nogle timers afrusning i detentionen.

Uopmærksomhed gav uheld på motorvejen

Lørdag aften var det ved at gå helt galt på E45 ved Horsens. En 26-årig mand fra Esbjerg kørte i sydgående retning i en Peugeot 207, og her kom han ved uopmærksomhed til at påkøre en forankørende Nissan Micra ført af en 30-årig mand med ukendt adresse. Det fik den 30-årige skubbet ud af kurs, og han ender med fronten mod køreretningen. Heldigvis skete der ikke mere, og der skete kun en smule materiel skade ved uheldet.

Døgnrapporten for den 2. oktober

25-årig var sur på politiet

Tidligt lørdag morgen kl. 06.20 blev Horsens Ny Teater udsat for hærværk, da en mand smadrede en rude på bygningen. Derefter råbte han »pansersvin« ud i luften og forlod stedet. Han beskrives som dansk af udseende, cirka 25 år gammel med kort lyst hår. Han var iført sort t-shirt og blå jeans.

På baggrund af beskrivelsen af manden og på baggrund af hans udråb, har politiet en mistænkt, som man traf tidligere på natten. Det er en mand fra Løsning, som kl. 04.15 var i kontakt med en patrulje uden for natklubben Sölibat i Rædersgade. Her blev han sigtet for besiddelse af to gram hash, som også blev konfiskeret fra ham. Han fik også en bøde for at være aggressiv, voldelig og for at modsætte sig anholdelse. Politiet mener, det kan være det, han er blevet vred over.

»Psykopatpoliti« i parkeringskælderen

Fredag aften kort før kl. 23.30 var en større gruppe mennesker forsamlet i en parkeringskælder i Borgergade, og flere af dem diskuterede indbyrdes. En person, en 32-årig mand fra Aarhus, gjorde sig ekstra bemærket ved flere gange at råbe »psykopatpoliti« efter patruljen fra Sydøstjyllands Politi. Det fik han en bøde for. De øvrige personer blev bortvist fra parkeringskælderen.

Ballade i Bilka

En mand og hans kæreste var inde og handle i Bilka omkring kl. 18.15 fredag aften, da en person blev ved med at gå tæt på og provokere. Han skubbede også til kæresten og opfordrede til, at de kunne komme med udenfor for at slås. Politiet fik fat i den provokerende mand, en 53-årig horsensianer, som fik en bøde med sig fra optrinnet.

Døgnrapporten for den 1. oktober

Pølsekogere stjålet

Mellem torsdag og fredag har der været indbrud i en virksomhed på Birkholmvej i Østbirk, oplyser Sydøstjyllands Politi fredag. Politiet fortæller, at der er blevet stjålet fem pølsekogere til en værdi af 40.000 kroner, lige som der også er blevet stjålet »en større mængde« kabler, metaller og skrotbatterier. Ifølge politiet har gerningsmanden desuden også stjålet nogle kontanter.

Politiet forklarer, at gerningsmanden brød ind på virksomheden ved at knuse en rude i en port.

Undersøgte »mistænkeligt forhold«

Torsdag eftermiddag undersøgte politiet et mistænkeligt forhold og spærrede i den forbindelse Hede Nielsens Vej tæt på Fængslet. Afspærringen skyldtes en konfrontation mellem to grupperinger, og politiet efterforsker nu sagen. Sydøstjyllands Politi har fredag ikke yderligere kommentarer.

Hvis du vil vide mere om Horsens

Mere som dette

Mest læste

Del artiklen