Sparkede sine sko efter politiet: Sigtet to gange på en halv time

En 19-årig mand blev lørdag aften to gange sigtet af politiet for at forstyrre den offentlige orden. Den ene gang sparkede han sine sko efter betjentene.

Artiklens øverste billede
Sydøstjyllands Politi. Arkivfoto. Foto: Thor Hedegaard.

Kl. 22.39 lørdag aften i Banegårdsgade blev en 19-årig mand sigtet efter at have udvist voldelig adfærd og forstyrret den offentlige orden.

Han var blevet standset af politiet, der ville visitere ham ud fra en mistanke om, at han havde euforiserende stoffer på sig.

»Manden nægtede at tage sine sko af, og ender så med at sparke sine sko efter politiet,« siger Stig Simonsen, vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi.

Politiet fandt ingen euforiserende stoffer på manden, men sigtede ham efter ordensbekendtgørelsen. Han blev sendt videre omkring kl. 22.55.

Men kl. 23.10 var den gal igen, da den unge mand et andet sted på Banegårdsgade så fire betjente, som han gav sig til at råbe »diverse ukvemsord«, som Stig Simonsen formulerer det, efter betjentene.

»Han får sagt, hvad han ellers mener om politiet,« siger vicepolitiinspektøren.

Episoden overhørtes af en del andre i gaden, og den 19-årige blev endnu engang sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Der er tale om to bødesager.

Mere som dette

Mest læste

Del artiklen