Fandt 226 kilo hash: Fire mænd blev tirsdag anholdt og sigtet for narkosmugling

Fire mænd blev tirsdag anholdt i en koordineret aktion og sigtet for omfattende narkosmugling fra Danmark til Norge.

Artiklens øverste billede
I forbindelse med ransagninger blev der på en adresse i Horsens-området blandt andet fundet 226 kilo hash, der blev beslaglagt af politiet. Arkiv: Politifoto

Opdateret kl. 08:29

Fire mænd blev tirsdag anholdt i en koordineret aktion på adresser i Horsens- og Randers-området.

Alle er blevet sigtet for omfattende narkosmugling fra Danmark til Norge og fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Horsens onsdag kl. 09:00, oplyser Østjyllands Politi.

De fire anholdte har alle forbindelse til en større narkosag, som er efterforsket i samarbejde med den norske politienhed Kripos og flere politidistrikter i Norge gennem en længere periode.

Efterforskningen førte til en anholdelsesaktion den 3. oktober 2021 og efterfølgende varetægtsfængsling af to mænd på 43 og 44 år.

»Den videre efterforskning pegede i retning af yderligere fire mænd, som vi mener har samarbejdet med de to varetægtsfængslede ved at have hjulpet med at smugle hash til Norge eller på anden vis medvirket til, at smuglingerne kunne gennemføres,« siger ledende politiinspektør ved NSK Vest, Michael Kjeldgaard.

I forbindelse med ransagninger af de anholdtes bopæle og andre relevante adresser, blev der på en adresse i Horsens-området blandt andet fundet 226 kg hash, som politiet beslaglagte.

De fire mænd på 38, 45, 46 og 49 år blev alle anholdt inden for få minutter kort efter klokken ti tirsdag formiddag. Den 46-årige blev anholdt på en adresse i Randers-området, og de øvrige tre blev anholdt på adresser i Horsens-området.

Anklagemyndigheden vil ifølge Østjyllands Politi anmode om dørlukning i sagen.

Opdateres...

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen