jorgen.svendsen@banken.dk

Fra: anne.andersen@banken.dk

Til: jorgen.svendsen@banken.dk

Emne: Coaching

Jørgen,

Der var en artikel i Jyllands-Posten i går om coaching. Det lyder rigtigt spændende, og derfor har jeg tænkt på, om det ikke var godt for dig, at få en coach, så du i højere grad end hidtil kommer til at fungere optimalt i både job og privatliv. Der er noget som tyder på, at du har visse udfordringer.

Ja - du må undskylde, at jeg skriver til dig så direkte, men det er for din egen skyld, at jeg foreslår det. I princippet burde jeg holde min mund med det... Jørgen, du har brug for hjælp til at komme videre med dit liv.

Jeg er opmærksom på, at du ikke vil forvente den slags forslag fra mig, men det er min erfaring, at hvis vi i fællesskab gør noget, bliver det også til det bedre.

Kh

Anne

Fra:jorgen.svendsen@banken.dk

Til: anne.andersen@banken.dk

Emne: RE: Coaching

Anne,

Mange tak for din e-mail om forslag om coaching. Der er ingen tvivl om, at der er behov for den slags, hvis man er en svag person, som ikke kan modstå presset i dagligdagen. Det er vi heldigvis nogen, der forstår at gøre.

Jeg ved ikke, hvilke motiver du har med dette forslag. Det virker i hvert fald ikke særlig gennemtænkt. Har du selv overvejet at anvende en coach? En sådan kunne eventuelt lære dig noget om, hvordan man omgås andre mennesker. Med respekt og med hensyn til at der er andre, som forsøger at passe sit eget i stedet for bare at blande sig i alt muligt, som ikke rager vedkommende.

Jørgen

Fra: anne.andersen@banken.dk

Til: anne.andersen@banken.dk

Emne: RE: RE: Coaching

Glem det. Jeg prøver at være konstruktiv og ikke destruktiv som visse andre.

A

Fra: jorgen.svendsen@banken.dk

Til: anne.andersen@banken.dk

Emne: RE: RE: RE: Coaching

Lad det nu ligge...........!

Fra: frits.haarder@banken.dk

Til: jorgen.svendsen@banken.dk

Emne: Samtale

Jørgen,

Der er en række mennesker, som har henvendt sig til mig i forbindelse med din adfærd. Det er kollegaer, du har arbejdet sammen med og andre fra andre funktioner i Banken. Et fælles kendetegn er, at de har haft en række samarbejdsvanskeligheder med dig, og derfor har der været flere, som har udtrykt bekymring om, du er den rette til at bestride jobbet.

Vil du derfor kontakte Tove for at finde en times tid, hvor vi kan drøfte de fremsatte udsagn, således at tingene kan blive afklaret en gang for alle.

Tak.

FH

Fra: jorgen.svendsen@banken.dk

Til: frits.haarder@banken.dk

Emne: RE: Samtale

Frits,

Tak for din e-mail. Jeg vil kontakte Tove for at finde et tidspunkt, der passer os begge to. Har du mulighed for at oplyse lidt mere om, hvilke kolleger som har fremsat disse påstande? Og hvad beskyldningerne består af?

Det vil være rart for mig at vide, hvad det er for noget, jeg skal forholde mig til. Der er ingen tvivl om, at en række af de medarbejdere, som er ansat i Banken ikke er i stand til at leve op til de krav, vi nødvendigvis må stille til medarbejderne. Jeg vil straks undersøge, om der er nogle af mine medarbejdere, som ikke lever op til kravene.

Venlig hilsen

Jørgen Svendsen

Fra: jorgen.svendsen@banken.dk

Til: tove.jensen@banken.dk

Emne: Møde med Frits

Kære Tove

Nu skal jeg snakke med Frits om nogle rygter, der har været om mig. Jeg ved overhovedet ikke, hvad det kan handle om. Men der er garanteret nogen, der ikke kan lide mig, fordi jeg har den succes, som er opnået gennem hårdt arbejde.

Det er ikke ligesom hende Anne-pigen, der bare har fået den position, fordi hun er en kvinde. Det er god gammeldags kønsdiskrimination. Men jeg skal nok få skovlen under hende på et tidspunkt. Bare vent.

Men har du fornemmelse af, hvad det er for nogle rygter der cirkulerer om mig? Det vil være rart. Frits vil ikke sige noget om det.

Knus

Jørgen

Fra: tove.jensen@banken.dk

Til: jorgen.svendsen@banken.dk

Emne: RE: Møde med frits

Hej Jørgen

Sandt at sige ved jeg ikke ret meget. Der har været nogle ting omkrig Camilla og dig - I vist har haft en affære?! Men det er ikke noget, der har været fremme for nylig. Og så har Anne også været til møde med Frits i går. Jeg ved ikke, hvad de talte om. Men umiddelbart efter mødet ringede han til Peter Hansen, og straks efter kom han op til Frits med din personalemappe. Jeg kunne se, at han havde den med under armen, da han kom. Lidt efter skulle jeg finde telefonnummeret på den advokat, vi plejer at bruge i personalesager.

Lov mig at du aldrig fortæller nogen det her.

Kh

Tove

Fra: jorgen.svendsen@banken.dk

Til: tove.jensen@banken.dk

Emne: RE: RE: Møde med Frits

Fuck - hvad er der nu i gære? Jeg kan mærke suget i maven over det her. Men de skal satme aldrig få mig ned med nakken. Så kender de ikke en rigtig Svendsen!

Jørgen

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.