• For abonnenter

Producent af velfærdsgris: »Storytelling er et vigtigt element i vores afsætning«

En svineproduktion i Holstebro er danmarksmester i økologi. Og landmanden ved lige, hvordan han skal få danskerne til at købe ultraøkologiske grise. Vinderen af Fremtidens Landmand fortæller her opskriften på succesfuld afsætning.

Artiklens øverste billede
På gården Hestbjerg Økologi går grisene rundt blandt poppeltræer. Foto: Privat

”Poppelgrisen fra Hestbjerg” er den eneste slagtegris i køledisken, som har fået hele fire dyrevelfærdsstjerner af Coop. Grisen kommer fra gården Hestbjerg Økologi, som Marianne og Bertel Hestbjerg driver sammen. Her har de også brandet ”Bertels Gris”, hvor der ligesom med poppelgrisen er fokus på velfærd, mens grisene vokser op.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.