• For abonnenter

»Det er gået hurtigt, og jeg fortryder ikke et sekund af oplevelsen«

50 år fredag: Kaspar Basse har haft fuld fart på, siden han etablerede den første Joe & The Juice for snart 20 år siden. Fremadrettet skal det gå langsommere.

Artiklens øverste billede
Kaspar Basse bor i London og dyrker i sin fritid boksning og styrketræning. Foto: Joachim Ladefoged

Kaspar Basse var 31 år, da han i 2002 åbnede den første Joe & The Juice i København. Siden er juice- og kaffekæden vokset til at blive en international koncern med 300 barer rundt om i verden og kapitalfonde i ryggen. Den 1. januar 2021 bliver Kaspar Basse 50 år, og det virker oplagt at efterspørge et svar på, hvor høj hastigheden har været

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.