Syddjurs blander kortene, mens man venter på ny kommunaldirektør

Sidst i juni afskedigede Syddjurs Kommune kommunaldirektør Jesper Hosbond Jensen, der har beklædt posten siden 2014.

Først i begyndelsen af 2021 ventes han afløser at være på plads, så derfor har kommunen foretaget en række midlertidige ændringer af dens organisering for at sikre at en fortsat stabil drift.

Direktør Poul Møller er konstitueret kommunaldirektør, og han er referencedirektør for Kultur og Borger, Teknik og Miljø og Ledelsessekretariatet. Direktør Jørgen Andersen overtager referencen til området Børn og Læring og er fortsat referencedirektør for Social og Familie og Sundhed og Omsorg. Stabschef Thomas Møller Palner bliver konstitueret direktør med reference for beskæftigelsesområdet. Han er fortsat stabschef for Budget og analyse, Finans og indkøb og IT og Digitalisering samt HR og Løn.

På beskæftigelsesområdet bliver Leder af Udvikling og Kommunikation Tina Kjærgaard Mogensen konstitueret afdelingschef. Arbejdet med erhverv og kommunikation forankres i Ledelsessekretariat under leder Hanne Thonsgaard, der refererer til konstitueret kommunaldirektør Poul Møller.

Der vil blive iværksat proces til ansættelse af nye afdelingschefer for Erhverv og beskæftigelse samt for Social og Familie så hurtigt som muligt, oplyser kommunen.JP Aarhus

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen