Møllerup Gods byder velkommen i ny gårdbutik

Møllerup Gods ved Rønde inviterer fredag alle naboer, venner og nysgerrige og nye bekendtskaber til officiel åbning af ny gårdbutik på det historiske gule gods på Djursland.

Der bydes på et glas fredagsøl eller en gin&tonic i butikken - naturligvis brygget med godsets karakteristiske afgrøde: hamp.

Den restaurerede nye gårdbutik ligger i den gamle staldbygning ud mod Møllerupvej, og åbningsdagen byder også på andre smagsprøver på godset hampprodukter, ligesom der er premiere på et nyt skud på stammen i Møllerups hudplejeserie.

Julie Bagger, der deler sine opskrifter på bloggen foodcoma.dk, vil stå klar til at servere både snacks og lidt sødt til kaffen lavet med hamp fra Møllerup til rimelige priser, lover godset i en pressemeddelelse.

Siden 2015 har Møllerup Gods dyrket hamp og udviklet både mad, drikkevarer og hudplejeprodukter med de sunde hampefrø og -olie. Sortimentet spænder bredt: Fra müsli og knækbrød, over pesto og spegepølser, til hudplejeprodukter og tekstil. Kun fantasien sætter grænser for hvad hamp kan bruges til!

Butikken åbner kl. 15.

ufno

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen