<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Seneste Skanderborg
JP Aarhus historie
18.10

Covid-19 gav Gl. Rye en festuge

Manglende indtægter og tanker om familiens pressede økonomi bekymrede selvstændig konsulent i oplevelsesøkonomi Louise Overgaard Pedersen under corona-nedlukningen. Hun fik dog vendt situationen til noget positivt og brugt sin faglighed som tovholder på en ny kulturuge i Gl. Rye, kaldet Uge 30.
11.10

Detailhandlen er destilleret ned til en enkelt butik i Voerladegård

Voerladegård er en levende by med skole, foreninger, fællesskaber og krav til kommunen. Det er dog ikke handelslivet, der driver pulsen op, for byen har kun én butik tilbage, og den sælger hverken kød, brød, grønt, konserves eller mejeriprodukter. Den sælger skotsk whisky.
Se flere nyheder
Seneste nyt
Se flere
Debatindlæg

Debat: Træk ikke gulvtæppet væk under Gl. Estrup

Birgit Mogensen, Dorthe Ansine Christensen, Johan Thorendahl
Herregårdsmuseet giver rig mulighed for med alle sanser at opleve og deltage i en perlerække af historiske temaer og begivenheder i løbet af årets oplevelseskalender.

Debat: Er pelsens dage talte?

Tina Lund Sørensen
Aarhus' historie

Bundsgaard - borgmester med et kald

For Jacob Bundsgaard er stillingen som borgmester et kald. Var det et arbejde, ville han ikke kunne klare de mange timer, det kræver at sikre indflydelse til Aarhus, Østjylland og KL.
Mere
Kulturarv på Kreta: Her skal du ikke tale for højt om nabobordet på restauranten
Pastelfarvede huse ligger som perler på en snor omkring det gamle havnebassin i Kretas Haniá. Den gamle by inden for bymuren er et minde om en tid, da byen var et af Middelhavets højdepunkter. I dag er byen en af de få i regionen, hvor man fortsat møder turister i gaderne. 
Se flere
Seniortendens: Flere og flere pensionister gør som Annie og Ivan Lilhauge og flytter hjemmefra
En tredjedel af alle fastboende i de danske sommerhuse er over 60 år. Sommerhuse har nemlig en rekreativ virkning og er ofte så renoverede, at de sagtens kan fungere som helårsbolig for pensionisterne, mener sociolog. Og så er det et oplagt coronaskjul for seniorerne. 
Se flere