<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Seneste Silkeborg
12.01

For 4 mio. kr. legeplads til Indelukket

Silkeborg Kommune har afsat 4 mio. kr. til en ny superlegeplads i Indelukket. Legepladsproducenten Elverdal har netop vundet udbuddet med et forslag, der understøtter Silkeborg som Danmarks Outdoor Hovedstad.
Se flere nyheder
Aarhus lige nu
Seneste nyt
Se flere
Debatindlæg

Debat: Køn er en naturlig udvikling af Kvindemuseet

Anne Bjerrekær, Britta Andersen, Ingeborg Svennevig, Karin Buhl Slæggerup, Laura Liv Weikop, Lene Høst-Madsen, Merete Bøge Pedersen, Mette Bjerrum Jensen, Mia Lejsted Bonde og Vinnie Nørskov
Den unge generation i dag er i gang med et stort opgør mod den traditionelle polariserede opdeling i kvinde/mand. Det er den fremtid, som det ”nye” museum Køn sætter fokus på.

Debat: Coronaens stockholmsyndrom

Allan Tarp
Aarhus' historie
Mere
Løb og oplev: Få det bedste ud af hjemmeisolationen med en tur på disse flotte ruter
Forfatteren og bloggeren Else Marie Lehman har skrevet en bog om, hvor man løber, når man tager ud at rejse. Vi har spurgt hende, hvor man skal løbe hen, når man er nødt til at blive hjemme. 
Se flere
Biler
Test af elbil: Campingvogn øger strømforbruget markant - turen til Gardasøen er for entusiaster
Vindmodstand og vægt betyder meget for rækkevidden, når der skal campingvogn eller trailer efter elbilen. Man kan dog komme på småture med campingvogn i Danmark og bruge traileren praktisk. Men det kræver planlægning viser test, som elbilforeningen FDEL har lavet. 
Se flere
Bolig
Fire tip til en storblomstrende vinterhave
Drømmer du om en have fyldt med blomster også om vinteren? Det er slet ikke umuligt. Her kan du læse om en lang række planter, buske og træer, der folder sig ud fra nu af og til hen i april. 
Se flere
Test af laptop: Flot arbejdsmaskine fra gamingspecialist
Alt skal jo ikke være arbejde, og det forstår denne bærbare pc fra gamingspecialisten MSI. Den er som skabt til den rejsende forretningsmand, der også har et liv ved siden af jobbet. 
Se flere