• Artiklen opdateres

Kære borgmester Jacob Bundsgaard

Der er mennesker med handicap i din by, som afvikler snarere end udvikler sig, fordi de ikke får den hjælp og støtte, som de har behov for.

Artiklens øverste billede
Der er mennesker med handicap i Aarhus, der står over for at miste en del af den personlige hjælp, der er helt nødvendig for at leve et liv med indhold. Arkivfoto: Emil Ryge Christoffersen

Der er mennesker med handicap i din by, som afvikler snarere end udvikler sig, fordi de ikke får den hjælp og støtte, som de har behov for.

Der er mennesker med handicap i din by, der ikke kan finde hoved og hale i deres rettigheder, og ikke ved hvem, der skal hjælpe dem.

Hvornår er en lufthavn blevet vigtigere end basal omsorg for samfundets svageste for Socialdemokraterne?

Der er mennesker med handicap i din by, der stort set aldrig kommer uden for en dør, fordi der ikke er nogen til at følge dem. Der er mennesker med handicap i din by, der må tage syge på arbejde på aktivitetscentrene, fordi der ikke er personale til at passe dem i deres botilbud. Der er mennesker med handicap i din by, der står over for at miste en del af den personlige hjælp, der er helt nødvendig for at leve et liv med indhold.

Der er pårørende til mennesker med handicap i din by, der ikke kan sove om natten, fordi de er sønderlemmende bekymrede for om deres søn eller datter nu klarer sig, når der er skåret så voldsomt på personalet på bostederne.

Syge af pres

Der er pårørende til mennesker med handicap i din by, der er blevet syge af det pres, der opstod, da støtten til deres handicappede datter eller søn blev helt eller delvist sparet væk. Og du er bekendt med alle disse beretninger, for du har fået dem fortalt. Og alligevel drager du nu til Bruxelles for at bede om lov til at bruge 500 mio. kr. og derefter 20 gange 75 mio. kr. på flytning af en lufthavn. Hvorfor, Jacob Bundsgaard?

Hvornår er en lufthavn blevet vigtigere end basal omsorg for samfundets svageste for Socialdemokraterne? Vil du forklare det for mig, Jacob Bundsgaard?

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.