Totalt kaos og ragnarok

Den ulykkelige sag om den demensramte kvinde fra Aarhus, der er blevet grusomt svigtet af alt og alle, undtaget barnebarnet – hendes værge – fortsætter. Nu på det politiske plan. Der er for alvor kø ved håndvasken. Alle vasker hænder.

Der gives udtryk for stor beklagelse, nu hvor enhver kan se, at det hele er endt som en tragisk Aarhus-historie. Der er en rådmand, Jette Skive, som ramte ved siden af skiven. Der er en borgmester, Jacob Bundsgaard, der i denne sag ikke var opgaven voksen.

Og der er nu også en gammel officer, feltpræst og nuværende sognepræst, som hedder Sporleder og er borgerligt valgt byrådsmedlem. (Sporledere er jo det, de ynder at være, disse præster). Men har han et godt spor i denne sag? Næppe. Og i hvert fald ikke et medmenneskeligt. Folk ville spare 2 pct. på al offenlig virksomhed til gengæld for skattelettelser.

Resultatet er totalt kaos og ragnarok på mange dele af den offentlige og borgervendte del af livet. Tilbage sidder, blandt sikkert mange andre, den demente og det dygtige og ihærdige barnebarn. Desværre.

Skriv din mening om forholdene i Aarhus, Østjylland og Region Midtjylland til JP Aarhus – klik her og læs, hvordan du sender et debatindlæg.

Andre læser

Mest læste

Del artiklen