LGBT-miljøet har urimelig stor indflydelse. Nu har det også bredt sig til Musikhuset

Der må da være en voksen til stede et eller andet sted i Aarhus, der er i stand til at sige “stop!”.

En ekstremt lille, meget højtråbende og tyrannisk minoritet bør ikke kunne sætte dagsordenen. Men det lykkes desværre ofte, fordi den danske mentalitet er åben og tolerant. Den er også åben over for intolerancen, desværre. I dette tilfælde mener jeg den tiltagende indflydelse fra LGBT-bevægelsen, der udgør en meget lille promille af befolkningen, men som med sin aggressive krænkelsesparathed har kapret dagsordenen.

F.eks. har man i Musikhuset ladet sig trække rundt ved næsen af dette tyranni. I kælderen har piktogrammet på toilettet mere end to køn. Men der findes kun to køn: hankøn og hunkøn. Disse kan parres som mand/kvinde, to mænd eller to kvinder og så er alle kombinationsmuligheder udtømt.

Piktogrammet er udtryk for et snigende normskred dikteret af ovennævnte minoritet. Det kan synes uskyldigt, men det er det ikke. Det er begyndelsen til noget rigtigt slemt, noget totalitært, hvor en minoritet dikterer, hvad alle andre kan tillade sig at mene. Det piktogram er “no go” og skal pilles ned.

De aktivistiske LGBT’ere er også – via internetsitet normstormerne.dk – ude med tilbud til skoler og uddannelsesinstitutioner om “øvelser om normer, kønsidentitet og seksuel orientering, LGBTQIA+, levevilkår, rettigheder, identitet, diskrimination og mobning”.

Det skal man absolut sige nej til, da det hverken kan eller må være skolers opgave at gøre deres elever identitetsforstyrrede. Min bange anelse er bare, at det sker allerede.

LGBT-SPQR++ personer, hør nu her:

Egen seksualitet er noget privat og ikke noget, som resten af samfundet skal forholde sig til. Stop jer selv. Pak offerrollen væk. Er man i tvivl om sit køn, så træk bukserne ned (eller kjolen op) og kig efter.

Skriv din mening om forholdene i Aarhus, Østjylland og Region Midtjylland til JP Aarhus – klik her og læs, hvordan du sender et debatindlæg.

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.