Ny ledelse klar i boligforening

En langvarig ansættelsesprocedure med fire nye chefer i Brabrand Boligforening er nu slut.

Artiklens øverste billede

Brabrand Boligforening har per 1. maj ansat Susanne Witting som administrationschef.

Dermed er den fjerde og sidste plads i boligforeningens nye ledelsesteam nu besat.

Susanne Witting er godt bekendt med forholdene i den almene- og private boligsektor. Hun har således været direktør for ejendomsadministratoren Tækker Administration, og de seneste fire år har hun siddet i direktionen hos P+P Arkitekter i Aarhus.

Den 1. april tiltræder en anden nyansat – Niels Hosie – som ny teknisk chef i i Brabrand Boligforening. Han kommer fra en stilling som teknisk chef på Regionshospitalet Randers, hvor han har været ansat i 12 år. Han har ud over den daglige ledelse af den tekniske afdeling med i alt ca. 30 medarbejdere været med i flere udviklingsprojekter.

Teknisk chef er begyndt

I begyndelsen af måneden begyndte Ole Bech Jensen fra Ry i sit nye job som projektchef hos boligforeningen. Han har bl.a. været direktør i COWI samt bygherre-rådgiver i Bascon, og han kom fra en stilling som projekt- og markedsdirektør for Rambøll Danmark, hvor han bl.a. har været projektleder på helhedsplanen for Gellerup og Toveshøj.

Direktøren kom i januar

I december 2013 blev Keld Laursen præsenteret som den nye administrerende direktør i Brabrand Boligforening. Han tiltrådte i januar og har været med i udvælgelsen af de tre chefer.

Den 54-årige Keld Laursen kom fra en stilling som direktør for Skanderborg-Odder Center for Uddannelse. Før det har han været planlægningschef ved Aarhus Universitet og Prorektor ved Ingeniørhøjskolen i Århus.

Brabrand Boligforening har i årtier været traditionelt topstyret. Efter den tidligere adm. direktør Torben Overgaards fratrædelse i august i fjor bestilte bestyrelsen en analyse af foreningens organisation hos rådgivningsfirmaet Muusmann. Det var konsulenterne her, som anbefalede en bredere ledelsesstruktur med en adm. direktør i spidsen for et ledelsesteam med en administrationschef, en teknisk chef og en projektchef.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen