Danmarks vådeste

»Hvem spiller nu?«

»Aner det ikke, hvorfor?«

For Team mit Pfiff - en landsdækkende klub med 25-30 medlemmer - er musikprogrammet til Danmarks Smukkeste Festival ganske underordnet.

De mødes først og fremmest i Skanderborg for at være sammen, koble fra og være helt og aldeles useriøse i fire dage.

Klubben består af 18 VIP-personer og 10-12 "suspects".

De kalder sig også Danmarks smukkeste vodka-team, og, som navnet antyder, er alkoholindtagelse en væsentlig klubaktivitet. Det erklærede mål er at tømme festivalens vodkabar. Indtil videre dog uden den store succes.

Det drejer sig om øl

Omdrejningspunktet i lejren er flere flamingokasser fyldt med spiritusflasker på køl.

»Vi må aldrig løbe tør for isterninger og spiritus. Men det gør vi heller ikke. Overskuddet fra i år kommer bare med til næste år,« fortæller formand Dorthe Rasmussen.

Lejren består af 15 telte. For at skaffe plads til et fælles, centralt hyggeområde er nogle telte dog blevet hevet ned igen, og nogle medlemmer er derfor flyttet sammen. To kæmpeparasoller over et par terrasseborde giver ly for regnvejret og sikrer, at drinksene ikke bliver yderligere fortyndet. Det er her, klublivet udspiller sig.

»Jeg har ikke råd til andre ferier, men det her er så vigtigt for mig, at jeg bruger alle mine sparekroner på de her dage. Det er hyggen og samværet. Jeg glæder mig altid helt vildt til, at vi skal af sted,« fortæller Charlotte Christensen fra Vivild.

Omkring 15 medlemmer drager som regel til Skanderborg tirsdag for at etablere lejren. Det er erfarne folk, som ved, hvor den attraktive beliggenhed bag Sølund er - kravene er nem adgang til toiletter, bad og morgenmad - og helst en placering ud til vejen, så man kan træffe nye venner.

»Vi byder gerne på en drink. Pfiff er et hyggeteam, og vi gider ikke have noget ballade. Der skal også være orden. For et par timer siden fik Pfiff-lejren en belønning på 15 øl af De Smukke Sække for god orden. Sådan skal det være,« forklarer John Busk fra Holbæk.

Bodega og bøgetræer

Torsdag morgen samles klubmedlemmerne tradtionen tro på Sunes Bodega i Randers. Herfra går turen i en lejet bus med anhænger til Skanderborg, hvor den enorme mængde klirrende bagage transporteres ind på pladsen i medbragte trækvogne. Gode oplevelser har der været mange af i klubbens historie. Blandt andet er det knyttet nære bånd til en anden smukfest-klub "Los Stabilos", hvis interesser også er koncentret omkring rigelig indtagelse af de våde varer.

Ak for kaktus

Men ikke alt ånder fryd og gammen i lejren.

»En af de største skuffelser var i fjor, da vores mangeårige maskot Amigo - en dansende kaktus - forsvandt en nat under festivalen. Hvis nogen derude stadig er i besiddelse af ham, så vil vi rigtig gerne have den igen. Den betød meget for os,« siger John Busk.

Samværet med de øvrige medlemmer af Team mit Pfiff er så vigtigt for medlemmerne, at de også holder en midtvejsfest imellem festivalerne. Den finder sted anden weekend i februar.

Læs mere om klubben på hjemmesiden www.pfiff.dk

henrik.groenvald@jp.dk

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.