• For abonnenter

Sprød youghurt og sæbebobler med lime

Kokken Mads Nybro og Daniscos innovationscenter har udfordret hinanden på viden, og hvad der kan lykkes i et køkken. Det er blevet til sæbebobler med smag, sprød yoghurt og frysetørret fisk.

Små runde kugler ligger i et bæger i laboratoriet. Mest af alt ligner de gødning til haven, men her er tale om yoghurt, der har fået smagen forstærket og er blevet sprød efter at være frosset ned til minus 180 grader. På en tallerken står en grøn, firkantet geléskal med en fiskesauce indeni. På et andet bord ligger en tør glasuldslignende klump, som

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.