Få nu løst problemerne Thyssen

FORLEDEN SKULLE jeg til lidt festlighed i byen, og tilstanden kunne nemt blive en anelse uklar ved afslutningen. Så privatbilen var ikke en mulighed som transportmiddel.

Det var bare at få fat i en taxa. Op med mobilen. Det ene selskab havde en utilbørlig lang telefonventetid (dem snakkede jeg ikke meget med), det andet havde en utilbørlig lang ventetid på en bil. Så taxa var heller ikke en acceptabel mulighed på dét tidspunkt, da jeg havde brug for en.

At tage bussen var nu helt oplagt. De var da til at stole på. Engang. Men nu var der lige den dér situation med aflyste busser... En opringning til busselskabet bragte mig i en venteposition, jeg ikke havde tid til. Så hellere bruge spildtiden til at komme op til det graffitibefængte stoppested. Men ak, der kom ingen bus. Den var aflyst.

Molboagtig historie

Resten af mine transportproblemer gider jeg ikke fortælle om. Men en rigtig vaskeægte Århushistorie var det. Meget molboagtig. Og jeg er jo ikke den eneste, der har været udsat for denne behandling. Men det er fantastisk, at vi finder os i det.

Én ting er taxa, en anden er, at busselskabet, som har monopol på buskørslen, ikke fungerer, som borgerne forventer. Og betaler for. Hvad laver du i grunden Peter Thyssen? Se så at tage dit ansvarsområde alvorligt. Få dog løst problemerne. Og kan dine højt betalte direktører ikke løse dem, må du selv søle fingrene lidt til i stedet for at profilere dig som en smilende fungerende borgmester, der er åh så glad for, at studerende søger mod Århus (JPÅ 26/7). Du skal jo alligevel hen til håndvasken, når busproblemernes tid er ovre.

Politikere skal måles på de ting, de udfører, ikke på det, de siger. Og du er så sandelig en kompetent eksponent for dem, der snakker. Men at stole på dig og tro på, at du kan udføre noget som helst (til gavn for borgerne), er der vist ingen, der gør mere. Men en god radikal - dét er du.

Og for en god ordens skyld: Den rigtige borgmester er ikke meget bedre. Han er bare socialdemokrat.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.