• For abonnenter

Døren, der blev væk

I tre år har patienter på Psykiatrisk Hospital haft udsigt til et arkitekttegnet haverum til 500.000 kroner. Anlægget er lavet til syge, men de må nøjes med synet. Den tidligere dør til det fri er muret til. Den absurde situation har flere årsager. Hospitalet med blandt andet fredede bygninger fra 1852 har i mange år været under ombygning, renovering. Situationen karakteriseres af turbulente ændringer i struktur og arbejdsformer.

Det præcise ansvar for, hvad der bygningsmæssigt er sket på afdeling S2, hvor døren blev væk, kan ikke placeres. Netop nu bliver der udarbejdet et nyt projekt.

Når en radiator er fjernet, og der er skåret hul i muren, skal der monteres en stor dør, en rude og en granittrappe. Pris: 50.000 kroner.

Planen er, at de første af de 16 patienter fra afdelingen

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.