Dyreste bolig stadig til salg

Ejerne er flyttet ind i nogle af de allermest attraktive boliger i Århus i Åkrogen, hvor den dyreste og bedst beliggende fortsat er til salg.

De seneste uger er ejerne af de allermest attraktive boliger i Århus - 18 rækkehuse i Åkrogen - flyttet ind, men den bedst placerede og dyreste er fortsat til salg.

Alle boligerne har været i licitation og er solgt til højestbydende. Hvor meget de gik for, ønsker ejendomsmægler Torben Olesen fra Home i Egå af principielle grunde ikke at oplyse om.

»Men hvad er dyrt?, der er tale om de mest eksklusive og store rækkehuse uden vedligeholdelse med en fantastisk beliggenhed. Et projekt, som ikke kommer igen foreløbig,« vurderer Torben Olesen

I første omgang var der lagt op til et salg til faste priser, som lå mellem 4,5 mio. kr. og 6,5 mio. kr., men da køberinteressen var særdeles stor, valgte man at sælge i udbud.

»Der var mange bud på rækkehusene - også på den endnu usolgte, som bygherren dog besluttede ikke at sælge til højestbydende i første omgang. Den skal nok blive solgt, og faktisk var en handel tæt på, men blev stoppet af købers advokat,« siger Torben Olesen.

128 kvm til 8,3 mio. kr

Den usolgte bolig, for enden af husrækken og tættest på vandet, er på 128 kvm og dermed blandt de mindste. Prisen er sat til 8,298 mio. kr. og har man kun mindsteudbetalingen på 750.000 kr., ja så bliver huslejen alt efter lånetype netto på 53.000 kr. eller 40.000 kr. Om måneden, vel at mærke.

Rækkehusene i Åkrogen, hvor der tidligere lå en restaurant, er tegnet af Arkitema.

Bygherre er selskabet Cosma Projekt A/S, der tegnes af projektudviklerne Mogens Søndrup og Claus Søgaard Poulsen (tidl. El:Con). Dette makkerparet med deres Marselis Ejendomme stod sammen med El:Con også bag et andet prestigebyggeri i Århus - Langelinieparken.

kras@jp.dk

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.