Bygherre: Prisfald giver fordel

Ejendomsinvestor og projektudvikler Niels Albertsen fra Lystrup regner ikke med at få problemer med at udleje 104 toværelses lejligheder på Kirkegårdsvej, nu da priserne på ejerlejligheder er faldet.

Efter en længere godkendelsesprocedure i kommunen er arbejdet med at opføre 104 toværelses lejligheder på Kirkegårdsvej i fuld gang. Udsigten til at skulle finde 104 lejere skræmmer ikke bygherren, ejendomsinvestor og projektudvikler Niels Albertsen (38) i Lystrup:

Efter nytår

»Til oktober går udlejningen i gang, og jeg regner ikke med at få problemer med at finde 104 lejere. Heller ikke hvis ejerlejlighedsmarkedet skrider. Når ejerlejlighedsmarkedet boomer går det dårligt med at leje ud. Og omvendt, hvis priserne for ejerlejligheder falder, hvilket noget tyder på sker i Århus, så er det godt at leje ud,« siger Niels Albertsen.

Den første af de i alt tre boligblokke på Kirkegårdsvej er klar til indlytning straks efter nytår og de øvrige i løbet af foråret. Lejlighederne bliver i størrelser mellem 40 og 65 kvm.

Priserne er endnu ikke udregnet, »men det bliver til humane huslejer, for jeg vil hellere have alt udlejet og lejere, der bor længe, end høje huslejer med en stor udskiftning,« siger Niels Albertsen og tilføjer, at EDC-butikken Lea Administration på Fredens Torv skal stå for udlejningen.

Central beliggenhed

De tre boligblokke opføres på det store område, hvor der indtil for et par år siden var trykkerivirksomheden KT Damgaard-Jensen A/S. Oprindeligt lod direktør Klaus Damgaard-Jensen projektet tegne, men på et tidspunkt valgte han at sælge det til Niels Albertsen.

I øvrigt har Niels Albertsen fået solgt alle 94 rækkehuse i Bangsbo Parken i Løgten, hvor arbejdet med at opføre husene gik i gang for godt to år siden.

Hans næste projekt bliver i Hørning. Her har han købt jord på Herredsvej, hvor han regner med om en måneds tid at kunne sælge 84 parcelhusgrunde, ligesom der skal bygges omkring 250 boliger i rækkehuse, som Niels Albertsen sandsynligvis selv vil stå for.

kras@jp.dk

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.